News

Soțul polițistei care avea o relație cu șeful de post din Schitu Golești a cerut divorțul. Bărbatul vrea și pensie alimentară

Răsturnare de situație în cazul polițiștilor surprinși în secția de poliție în timp ce își consumau relația amoroasă. Soțul înșelat a cerut divorțul.
01.05.2023 | 16:31
Sotul politistei care avea o relatie cu seful de post din Schitu Golesti a cerut divortul Barbatul vrea si pensie alimentara
Polițista care și-a înșelat soțul într-o secție de poliție este mama unui băiețel de doi ani. În imaginle postate, ea pozează într-o soție perfectă / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Facebook Ana Maria B
ADVERTISEMENT

Cazul adulterului din secția de poliție se complică. După ce și-a surprins soția în brațele șefului de post din localitatea argeșeană Schitu Golești, soțul înșelat a cerut divorțul de partenera lui de viață.

Bărbatul înșelat de soție în secția de poliție a cerut custodia copilului

Denis B., bărbatul care și-a filmat soția în brațele șefului de post și a sunat la 112, a introdus acțiune de divorț față de soția lui, Ana Maria B., pe data de 25 aprilie 2023, la Judecătoria Câmpulung. Bărbatul a solicitat judecătorilor să ia în discuție exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței minorului rezultat din căsătorie la domiciliul tatălui, precum și pensie de întreținere.

ADVERTISEMENT

Acțiunea a fost depusă la doar cinci zile după momentul în care bărbatul a obținut probe concludente legate de infidelitatea soției sale. Mai mult, povestea de dragoste pe care femeia o avea cu Alexandru G., șeful postului de poliție din Schitu Golești, a ajuns deja un subiect de dezbatere națională.

Denis și Ana Maria B. sunt căsătoriți din anul 2020 și au împreună un băiețel în vârstă de doi ani. De altfel, femeia se întorsese recent din concediul postnatal. Tocmai de aceea se presupune că relația cu Alexandru G. era una ceva mai veche, lucru bănuit și de soțul polițistei.

ADVERTISEMENT

În prezent, IPJ Argeș a demarat o anchetă internă referitoare la relația celor doi oameni ai legii, consumată într-un birou al secției de poliție, în seara zilei de 20 aprilie 2023.

Polițiștii care își consumau relația în postul de poliție, scoși din birou cu mascații

Atunci, Denis B., soțul polițistei, a apelat numărul de urgență 112 reclamând că partenera lui de viață s-a încuiat într-o cameră alături de un coleg și nu vrea să mai iasă de acolo. La fața locului s-au deplasat polițiștii din municipiul Câmpulung, care au cerut intervenția șefului secției de Poliție Rurală Schitu Golești, însă cei doi amorezi au refuzat să deschidă ușa.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la sediul poliției s-a deplasat adjunctul IPJ Argeș, Florin Mocanu, însă nici demersul acestuia nu a fost unul de succes. În cele din urmă, acesta a solicitat intervenția trupelor speciale pentru a intra în interior.

Cei doi polițiști au justificat decizia de a nu deschide ușa prin faptul că au suferit un atac de panică. Femeia ar fi spus că se temea de răzbunarea soțului ei, care este cadru militar, și putea avea arma la el.

ADVERTISEMENT

IPJ Argeș a comunicat că intervenția mascaților a fost justificată de faptul că în sediul poliției se aflau depozitate arme și muniție și că exista posibilitatea ca cei doi agenți care s-au încuiat în birou să recurgă la un gest necugetat.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Șeful de post e căsătorit cu o polițistă de la IPJ Argeș

Ulterior, în spațiul public au apărut și imagini video, filmate de soțul înșelat prin geamul postului de poliție, în care șeful de post și agenta se aflau într-o ipostază intimă.

Denis B, soțul înșelat, este angajat al UM 01634 din Câmpulung, iar în timpul liber practică taximetria. Alexandru G, șeful postului de poliție din Schitu Golești, este și el căsătorit cu Roxana G, care este tot polițistă la IPJ Argeș. Și ei au, împreună, un copil minor, în vârstă de 8 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: