Life

Soțul unei foste concurente de la Mireasa, dat dispărut: “Am anunțat Poliția. Sper să fie bine”

Soțul unei foste concurente de la emisiunea Mireasa este dat dispărut. Tânăra este foarte panicată și a anunțat autoritățile.
18.04.2024 | 14:22
Sotul unei foste concurente de la Mireasa dat disparut Am anuntat Politia Sper sa fie bine
Fosta concurentă este îngrijorată. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Clipe de spaimă pentru o fostă concurentă de la emisiunea Mireasa, de pe Antena 1. Nu mai știe nimic de soțul ei, de 24 de ore. Bărbatul se întorcea din străinătate către România ultima oară când a vorbit cu el. Disperată, tânăra a anunțat poliția, iar acum partenerul său este dat dispărt.

Fosta concurentă de la Mireasa al cărei soț este dat dispărut

Maria Roman, fosta câștigătoare a sezonului 3 de la Mireasa, trece prin momente extrem de grele. De 24 de ore nu știe ce i s-a întâmplat soțului ei, care venea din Franța către România. Ultima oară când a vorbit cu el, acesta se afla prin Germania.

ADVERTISEMENT

De cum a ajuns în Germania, bărbatul nu a mai dat niciun semn. Maria Roman, care este și mama unui băiețel, văzând cum timpul trecea și soțul ei nu-i mai răspundea la apeluri și mesaje, a luat legătura cu poliția și a cerut ajutorul și printr-o postare pe Instagram.

La un moment dat, unul dintre prietenii individului a spus că acesta a fost găsit, dar Maria Roman tot este neliniștită, fiindcă tot nu a apucat să reia legătura cu partenerul său. Așteaptă să primească un indiciu de la el sau de la poliție.

ADVERTISEMENT

”Încă nu știm sigur dacă a fost găsit, aștept să văd ce spune Poliția. Nu am vorbit cu el personal, nu știu, aștept să văd ce va spune Poliția. El venea din Franța și nu a mai răspuns, de mai bine de 24 de ore n-a mai luat legătura cu el.

Am anunțat Poliția și l-am dat dispărut. Nu știu dacă a fost găsit, am înțeles că l-au găsit în Germania, dar nu știu mai multe. Sper să fie bine, mâine sper să iau legătura cu el”, a declarat tânăra pentru Spynews.ro

ADVERTISEMENT

Maria Roman, mama unui băiețel de câteva luni

De un an, Maria Roman este căsătorită cu soțul său. Doar civil, momentan, căci nunta o mai amână, iar atunci când va avea loc nu-și doresc decât ceva restrâns, a mai spus fosta concurentă, pentru aceeași sursă, într-un interviu mai vechi.

Maria Roman și-a dorit enorm să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit în 2023. De câteva luni este mama unui băiețel, care o face tot mai fericită în fiecare zi și, în același timp, o învață multe lucruri noi, căci este primul său copil.

ADVERTISEMENT

”Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. Ai crescut atât de repede, iar eu nu mă pot sătura să savurez chipul tău de înger. Îți doresc să nu pierzi niciodată curiozitatea și să rămâi un copil vesel, jucăuș și isteț. Minunea mea 🥰 Te iubesc infinit❤️”, a scris Maria Roman, despre copilul ei, într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: