Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiştii Fanatik SuperLiga au analizat etapa de play-off: “Se poate juca titlul în această rundă!”

Etapa de play-off din acest weekend se anunță a fi una foarte importantă. Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA cred că se poate juca titlul în această rundă.
29.03.2024 | 13:25
Specialistii Fanatik SuperLiga au analizat etapa de playoff Se poate juca titlul in aceasta runda
Analiza specialiștilor FANATIK SUPERLIGA despre etapa 2 din play-off. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa a doua de play-off începe vineri cu Sepsi – CFR Cluj și se termină duminică cu Farul – FCSB. Până atunci se va mai juca Universitatea Craiova – Rapid, unul dintre cele mai importante dueluri din această rundă.

Specialiştii Fanatik SuperLiga au analizat etapa de play-off

Specialiștii de la FANATIK SUPERLIGA sunt de părere că este etapa de play-off din acest weekend este una foarte importantă. Bănel Nicoliță a analizat în mod special meciul de sâmbătă dintre Universitatea Craiova – Rapid, duel care poate crește șansele FCSB-ului să ia titlu.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Gigi Becali speră formațiile lui Mihai Rotaru și Dan Șucu să se încurce reciproc, iar FCSB să se impună la Farul, astfel drumul spre titlu ar putea fi mult mai sigur pentru “roș-albaștrii”.

“Am să încep cu Craiova – Rapid, pentru că e un meci interesant și pentru noi (n.r. FCSB). E important ce fac cele două. Egalul pentru noi ar fi perfect. E un meci cheie. 

ADVERTISEMENT

FCSB are un meci foarte dificil la Farul. Chiar dacă e pe locul 4 poate să încurce FCSB-ul oricând. Dacă Rapid va pierde la Craiova sau va face un X (n.r. egal) și FCSB va câștiga, atunci putem considera că șansele de a câștiga campionatul sunt destul de mari. 

Chiar dacă toată lumea va spune că CFR va avea un meci foarte ușor la Sepsi, eu nu cred asta. Dacă Sepsi va pierde, antrenorul va pleca cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Nu cred că contează doar prezența în play-off dacă pierd toate meciurile. Contează și cum arată. E un club serios”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Se poate juca titlul în această rundă!”

Robert Niță a analizat partidele din acest final de săptămână și crede că Adrian Mutu trebuie să câștige cu Sepsi pentru a rămâne antrenor la CFR Cluj. Analistul este de părere că în etapa a doua de play-off se poate juca campionatul, iar cea mai avantajată este FCSB.

ADVERTISEMENT

“E presiunea foarte mare pe CFR Cluj la meciul ăsta. Ați văzut și declarațiile patronului de la CFR. Mutu nu câștigă de 3 meciuri. Din punctul mei de vedere este etapa în care se poate juca campionatul.

Are un avantaj FCSB-ul, pentru că joacă ultima în această etapă”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Analiza specialiștilor de la FANATIK SUPERLIGA înainte de etapa a doua de play-off

ADVERTISEMENT