Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiştii Fanatik SuperLiga au analizat meciurile zilei: “E confruntarea aia, Vatra Dornei cu Mutu!”

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat meciurile zilei din campionat, iar cap de afiș este confruntarea dintre Oțelul Galați și CFR Cluj.
27.02.2024 | 16:06
Specialistii Fanatik SuperLiga au analizat meciurile zilei E confruntarea aia Vatra Dornei cu Mutu
Specialiştii Fanatik SuperLiga au analizat meciurile zilei: “E confruntarea aia, Vatra Dornei cu Mutu!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – Poli Iași, Dinamo – FC Hermannstadt și Oțelul Galați – CFR Cluj sunt meciurile zilei din SuperLiga. Specialiștii FANATIK au pus lupta pe partidele care deschid etapa cu numărul 28 și știu care este „talismanul” sibienilor în deplasarea din Capitală.

Specialiştii Fanatik, despre meciurile zilei din SuperLiga: “E confruntarea aia, Vatra Dornei cu Mutu!”

Etapa cu numărul 28 din SuperLiga începe cu FC U Craiova 1948 – Poli Iași pe Complex Sportiv Craiova, iar președintele grupării din Bănie este îngrijorat. Trupa lui Giovanni Costantino are nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a păstra o distanță sigură față de locurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este convins înaintea de FC U Craiova 1948 – Poli Iași și spune: „Meci foarte greu”. Vivi Răchită crede că partida din Cetatea Bănie se va termina la egal, în schimb ce Alin Buzărin se așteaptă la o victorie a oltenilor.

Urmează Dinamo – FC Hermannstadt pe „Arcul de Triumf”, de la ora 18:30, iar Vivi Răchită se gândește și la Petrolul când vine vorba de rezultatul contracandidatei la play-off: „Mă gândesc și la Petrolul, aici e greu. Tot X”. Bănel Nicoliță crede într-o victorie a sibienilor, iar Buzărin spune că va fi un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați – CFR Cluj capul de afiș al zilei în SuperLiga, însă din păcate întâlnirea dintre cele două formații nu îi va aduce față în față pe Dorinel Munteanu și Adrian Mutu. Cei doi antrenori s-au contract în pauza de iarnă, din cauza metodelor de pregătire pe care le-a folosit „Munti”.

Bănel vede un egal între Oțelul și CFR Cluj, iar Vivi Răchită spune că ardelenii vor câștiga la Galați. Alin Buzărin a avut o remarcă amuzantă: „Aici e Vatra Dornei cu Mutu, e confruntarea aia. Acum se vede care e”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir poate fi „talismanul” celor de la FC Hermannstadt cu Dinamo, sibienii fiind cazați la hotelul fostului președinte de la LPF. Cristi Coste a subliniat acest detaliu: „Un amănunt important la Dinamo – FC Hermannstadt: s-a cazat la nea Mitică”.

FC U Craiova și-a fixat obiectivele înainte de meciul cu Poli Iași: „Vedem ce putem realiza”

„Când ratezi unul se mai întâmplă, dar au fost două. Anul ăsta am ratat a treia oară intrarea în play-off și ne-a mai rămas un play-out foarte bun de făcut, ținta este locul șapte și Cupa României. Ne-au mai rămas două, hai să vedem dacă le putem realiza.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să stai pe play-out pentru că jocul de așteptare în play-out este extrem de periculos. Dinamo a început să își revină, mi-a plăcut în ultima perioadă. Cu jucători veniți de te miri unde din diverse locuri, care probabil că nu au fost nici omogeni și nici pregătiți, dar au început să își intre în mână.

Botoșani începe să pună probleme aproape oricui. Nu mai este campionatul cu Mediaș, Clinceni și Dinamo când au retrogradat, atunci jucau cu juniorii în teren”, a spus Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT