Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiștii Fanatik SuperLiga au răspuns la întrebarea săptămânii: trebuie să intre Chiricheș cu Rapid? „Îl mănâncă ăla”

Specialiștii Fanatik SuperLiga au răspuns la întrebarea săptămânii și spun că Vlad Chiricheș trebuie să intre în derby-ul Rapid - FCSB.
06.03.2024 | 10:42
Specialistii Fanatik SuperLiga au raspuns la intrebarea saptamanii trebuie sa intre Chiriches cu Rapid Il mananca ala
Specialiștii Fanatik SuperLiga au răspuns la întrebarea săptămânii: trebuie să intre Chiricheș cu Rapid? „Îl mănâncă ăla”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngzena este suspendat pentru derby-ul cu Rapid București, iar FCSB a rămas fără stoperi la dispoziție. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA spun că Vlad Chiricheș trebuie să intre titular pe Arena Națională.

Trebuie să intre Chiricheș în derby-ul Rapid – FCSB? Specialiștii FANATIK SUPERLIGA răspund la întrebarea săptămânii

Mihai Pintilii și Elias Charalambous sunt în criză de stoperi la FCSB după suspendarea lui Ngezana. Denis Haruț este în continuare accidentat, însă Vlad Chiricheș poate reveni pe Arena Națională în derby-ul cu Rapid București.

ADVERTISEMENT

Accidentat în prima parte a sezonului din SuperLiga, Vlad Chiricheș s-a aflat pe banca „roș-albaștrilor” cu Petrolul Ploiești. Mihai Stoichiță este de părere că internaționalul român trebuie să intre în locul lui Ngezana.

„Dacă este 100% refăcut și pregătit fără probleme. Cum să nu bagi un jucător care are cariera aia în spate și atâta experiență în cazul în care este apt de joc și 100% fizic pregătit să joace”, a spus Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este convins că Vlad Chiricheș s-ar descurca fără nicio problemă în duelurile cu Burmaz și Rrahmani: „L-aș fi băgat și aseară puțin (n.r. cu Petrolul). Are experiență, are tot ce îi trebuie. Îl mănâncă Chiricheș pe Rrahmani, dar trebuie să treacă de Dawa. Numai din poziționare, o să vedeți”.

Vivi Răchită este convins: „Nici nu trebuie să alerge prea mult. Îi închide prin poziționare”

Vlad Chiricheș este printre cei mai experimentați jucători din SuperLiga, având partide în tricoul celor de la Napoli și Tottenham. Vivi Răchită spune că stoperul nu va avea viață grea în derby-ul cu Rapid și anunță ce avantaj are în fața adversarilor.

ADVERTISEMENT

„Când ai un jucător de asemenea valoare în lot și este apt, îl bagi. A jucat în Premier Leagu și în Italia. Pentru un fundaș central cu experiența și valoarea lui Chiricheș nici nu trebuie să alerge prea mult. Prin poziționare poate închide culoare, aici este valoarea lui Chiricheș.

Să ne uităm la Romero de la Tottenham, păi nu are calitățile fizice ale unui englez, dar prin poziționare și faptul că își pune în mișcare toți neuronii joacă în naționala Argentinei, este titular la Tottenham. Ca fundaș central trebuie să îți pui la muncă tot IQ-ul. 

ADVERTISEMENT

Chiricheș are această calitate, am văzut-o pregnant în ultimii ani. Este un meci în care FSCB nu ar trebui să riște”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT