Sport

Lovitură pentru FCSB înainte de derby-ul cu Rapid! Ngezana va fi suspendat, alți 4 jucători importanți au fost în pericol!

Siyabonga Ngezana a primit un galben în finalul primei reprize și va fi astfel suspendat la derby-ul cu Rapid. Alți 4 jucători de la FCSB au fost în pericol.
04.03.2024 | 00:23
Lovitura pentru FCSB inainte de derbyul cu Rapid Ngezana va fi suspendat alti 4 jucatori importanti au fost in pericol
Siyabonga Ngezana, suspendat cu Rapid. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Petrolul Ploiești nu a fost de bun augur pentru fotbalistul african. Acesta nu va juca în cel mai important meci al sezonului regulat, derby-ul cu Rapid. Pe lângă Ngezana se mai află alți trei jucători în pericol de suspendare, din lotul FCSB-ului

Ngezana, suspendat la FCSB-Rapid

Siyabonga Ngezana este suspendat pentru derby-ul cu Rapid, din cauza cumului de cartonașe galbene. Jucătorul FCSB-ului, Siyabonga Ngezana, a luat cartonaș galben în minutele de prelungiri ale primei preprize, în meciul cu Petrolul, din această seară.

ADVERTISEMENT

Faza în care fundașul african a încasat galbenul s-a petrecut extrem de rapid și intens. Totul a pornit de la o ploaie de ocazii uriașe ale gazdelor. A urmat o respingere a ploieștenilor, iar centralul a fluierat un fault la marginea careului pentru galbeni-albaștri. Instant, s-a creat un meleu în care Ngezana și Gicu Grozav s-au contrat serios, rezultatul fiind, galben pentru ambii fotbaliști.

Pentru FCSB este o pierdere imensă din cauza lotului subțire de jucători. Este cunoscut faptul că roș-albaștrii se bazează pe un nucleu restrâns de fotbaliști, ceea ce face ca vestea suspendării lui Ngezana nu va pica foarte bine staff-ului tehnic.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, Lixandru, Ovidiu Popescu și Dawa, în pericol

Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Ovidiu Popescu și Joyskim Dawa se aflau și ei în pericol de a fi suspendați pentru meciul cu Rapid. Aceștia au început meciul din această seară la limita de cartonașe galbene, dar au scăpat fără avertismente cu Petrolul

De altfel, chiar înaintea partidei cu Petrolul, Mihai Stoica sublinia pericolul. Oficialul FCSB-ului se plângea de subțirimea lotului. ’’Nu ne permitem să odihnim jucători de la un meci la altul. Chiar dacă ne dorim asta la unele partide, nu putem din cauza lotului restrâns”.

ADVERTISEMENT

Acum, roș-albaștrii au o problemă în plus, din pricina faptului că Ngezana nu va putea juca în meciul cu Rapid. Partidă decisivă din perspectiva numărului de puncte în plus cu care va începe FCSB play-off-ul, față de urmăritoare.

Suspendarea lui Ngezana s-a petrecut chiar la primul meci în care Vlad Chiricheș a revenit în lotul FCSB-ului. Fostul căpitan al naționalei a fost accidentat și a lipsit șapte luni de pe gazon. În condițiile actuale, este foarte probabil ca Vlad Chiricheș să intre pe teren, înlocuindu-l pe Ngezana.

ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid este capul de afiș al ultimei etape din sezonul regulat. LPF a anunțat în urmă cu câteva ore programul meciurilor din ultima etapă, iar derby-ul se va juca Sâmbătă, nouă martie, ora 20, pe Arena Națională.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT