Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiştii Fanatik SuperLiga, surprinşi de titularizarea lui Chiricheş în Farul – FCSB: “O să fugă de 30 de ori în spatele lui”. Exclusiv

Specialiştii FANATIK SUPERLIGA au comentat titularizarea lui Vlad Chiricheş în Farul - FCSB, fiind surprinşi de decizia staff-ului roş-albaştrilor.
31.03.2024 | 21:05
Specialistii Fanatik SuperLiga surprinsi de titularizarea lui Chiriches in Farul  FCSB O sa fuga de 30 de ori in spatele lui Exclusiv
Specialiştii Fanatik SuperLiga, surprinşi de titularizarea lui Chiricheş în Farul - FCSB: "Nu mă aşteptam să îl vedem!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB poate să se ducă din nou la şapte puncte în fruntea SuperLigii dacă va reuşi să se impună la Ovidiu împotriva Farului. Vlad Chiricheş este surpriza roş-albaştrilor, care joacă primul meci oficial după 7 luni.

Specialiştii Fanatik SuperLiga, surprinşi de titularizarea lui Chiricheş în Farul – FCSB: “Nu mă aşteptam să îl vedem!”

Subiectul a fost dezbătut în studio-ul FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport 1, invitaţii lui Horia Ivanovici fiind surprinşi de titularizarea lui Vlad Chiricheş în locul lui Joyskim Dawa:

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: “Surpriză mare pentru mine. Nu mă aşteptam să joace. O să dea de un jucător tânăr, pe Louis Munteanu. O să fugă de 30 de ori în spatele lui, dar cu experienţa lui poate să îl anihileze.

Robert Niţă: “Surprinde absenţa lui Chiricheş. Revine după 7 luni, cu doar un meci amical disputat în urmă cu o săptămână. Nu mă aşteptam să îl vedem pe Chiricheş în locul lui Dawa”

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: “Cheia meciului este la mijlocul terenului, nu duelul Luis Munteanu – Ngezana, Chiricheş. Asta va fi teoria ambilor antrenori, de a câştiga centrul terenului, de acolo produc cele mai multe faze de joc.

Charalambous: “Avem nevoie de un jucător precum Chiricheş în echipa noastră”

Elias Charalambous a declarat înainte de meci că echipa are nevoie de un jucător precum Vlad Chiricheş nu doar datorită calităţilor fotbalistice, ci şi a celor de lider de echipă:

ADVERTISEMENT

“Chiricheş este un jucător foarte important pentru noi. Este un lider, are caracter. Avem nevoie de un jucător precum Chiricheş în echipa noastră”, a spus Elias Charalambous.

Vlad Chiricheş nu a mai jucat în SuperLiga din finalul lunii august. Fundaşul central s-a accidentat la meciul dintre UTA Arad şi FCSB, iar apoi au intervenit şi complicaţii ale accidentării, care l-au ţinut mult timp pe bară.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central a fost titularizat în centrul defensivei în locul lui Joyskim Dawa. Fundaşul camerunez a avut evoluţii foarte bune în campionat, dar în ultimele etape a înregistrat o scădere de formă.

  • 7 luni a stat pe bară Chiricheş
  • 7 meciuri a bifat fundaşul central de la revenirea l FCSB
ADVERTISEMENT