Sport

Spectatori de lux la FCSB – UTA. Pantelis Kapetanos și Nana Antwi, prezenți pe Național Arena

FCSB a avut parte de spectatori de lux la duelul cu UTA. Pe Național Arena au fost prezenți Pantelis Kapetanos și noul transfer Nana Antwi.
22.01.2024 | 21:37
Spectatori de lux la FCSB  UTA Pantelis Kapetanos si Nana Antwi prezenti pe National Arena
Nana Antwi si Pantelis Kapetanos au fost prezenti la FCSB - UTA. foto: captura Digisport
ADVERTISEMENT

În debutul anului 2024, FCSB s-a confruntat cu UTA Arad într-un meci așteptat, mai ales după înfrângerea suferită în tur, scor 1-2. Chiar dacă temperatura scăzută a pus la încercare rezistența fanilor, o prezență remarcabilă în tribune a fost cea a lui Pantelis Kapetanos, un nume care răsuna cu putere în istoria ”roș-albaștrilor”.

Pantelis Kapetanos, spectator de lux la FCSB – UTA

Kapetanos, jucător emblematic pentru FCSB, a fost prezent sa vadă echipa patronată de Gigi Becali. În iulie 2008, a fost adus de la AEK Atena, iar apoi a fost cedat în ianuarie 2011 la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Revenirea sa la FCSB a avut loc în septembrie 2013, după ce Gigi Becali a plătit 200.000 de euro clujenilor. În iulie 2014, Kapetanos a fost transferat la Skoda Xanthi. Grecul și-a încheiat cariera de fotbalist în vara anului 2019, iar acum activează ca antrenor la Makedonikos Foufas.

La meciul de debut al FCSB-ului în 2024, Kapetanos a fost prezent în tribune, aducând cu el amintiri ale unor succese notabile pe care le-a avut cu echipa. A câștigat două trofee importante pentru “roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Campionatul în sezonul 2013/2014 și Cupa în sezonul 2010/2011. În cele 97 de meciuri disputate pentru FCSB, Kapetanos a marcat de 37 de ori și a oferit 11 pase decisive. Grecul este considerat unul din cei mai buni stranieri care au jucat în România.

Nana Antwi, prezent în loja VIP

O altă prezență notabilă la meci a fost Nana Antwi, fotbalistul adus de FCSB în această fereastră de transferuri de la FC Urartu. Cu o așteptare că va face parte din primul “11”, Antwi nu a fost inclus pe foaia de joc cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Desigur, surpriza a fost imediat sesizată de fani, iar Gigi Becali a decis să-l mențină pe Vali Crețu pe postul de fundaș dreapta încă din primul minut. Vali Crețu tocmai a primit un nou contract la echipă, un contract valabil pe 6 luni.

Cu toate acestea, Nana Antwi a fost prezent în loja VIP, observând de la distanță evoluția echipei sale într-un meci important. Transferat pentru 50 de mii de euro, fotbalistul așteaptă momentul său de debut și să aducă un aport semnificativ în strategia echipei.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi i-a costat pe cei de la FCSB 50.000 de euro. Aceasta a fost suma pe care Gigi Becali le-a plătit-o celor de la Urartu pentru a-l lăsa liber pe fotbalistul ghanez. Urartu risca să îl piardă gratis pe Antwi la vară.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB