Sport

Prima reacție a lui Nana Antwi după ce a ajuns în România

Nana Antwi este noul transfer al celor de la FCSB. Fundașul dreapta a ajuns în România și este pregătit să evolueze pentru liderul din SuperLiga.
17.01.2024 | 14:25
Prima reactie a lui Nana Antwi dupa ce a ajuns in Romania
Nana Antwi este noul transfer al celor de la FCSB. Fundașul dreapta a ajuns în România și este pregătit să evolueze pentru liderul din SuperLiga. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nana Antwi a ajuns în România și a oferit și prima reacție după transferul la FCSB. Fundașul dreapta este bucuros pentru realizarea mutării la formația “roș-albastră”. Ghanezul se va întâlni cu noii săi colegi la baza de antrenament de la Berceni.

Nana Antwi, prima reacție după transferul la FCSB

Anunțat în exclusivitate de FANATIK, transferul lui Nana Antwi la FCSB a devenit oficial, iar jucătorul a ajuns în România. Fundașul dreapta a oferit și prima reacție după realizarea acestei mutări: “Sunt fericit să fiu aici, mă bucur că s-a rezolvat transferul. Voi da totul pentru echipă, pentru îndeplinirea obiectivelor”, a spus Nana Antwi la aeroport.

ADVERTISEMENT

50.000 de euro a fost suma pe care Gigi Becali a plătit-o pentru jucătorul din Ghana. Fundașul dreapta mai avea doar 6 luni de contract cu Urartu, dar FCSB avea nevoie de el din această iarnă.

Fotbalistul nu s-a alăturat echipei în Antalya din cauza unor probleme cu viza, astfel, acesta se va întâlni cu noii săi colegi la baza de antrenament de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Cine este noul transfer al celor de la FCSB?

Nana Antwi este născut în Ghana și are 23 de ani. Fotbalistul evoluează ca fundaș dreapta, dar o poate face și pe partea stângă. În cariera sa, Antwi a trecut pe la Young Wise, Lori Vanadzor și FC Urartu în Armenia. Timp de un sezon a făcut parte și din lotul echipei a doua a celor de la LOSC Lille, în Franța.

Alături de ultima sa echipă, Nana Antwi a câștigat titlul și cupa sezonul trecut. În carieră, ghanezul a strâns 146 de meciuri la nivel de seniori, a marcat 3 goluri și  oferit 10 assist-uri. 275.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit celor de la Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi, oficial la FCSB. Ce salariu îi dă Becali?

Nana Antwi a fost prezentat oficial de FCSB pe rețelele de socializare. Potrivit celor de la Digi Sport, fundașul dreapta a semnat un contract valabil pentru patru sezoane și va primi un salariu de 10.000 de euro pe lună.

“Bine ai venit, Nana Antwi! FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.40 este cota pentru „X” la meciul FCSB - UTA Arad