Fotbal international

Sport la TV. Unde vedem Barcelona – Huesca şi Cardiff – Arsenal. Programul transmisiunilor pentru duminică, 2 septembrie

02.09.2018 | 08:00
Sport la TV Unde vedem Barcelona  Huesca si Cardiff  Arsenal Programul transmisiunilor pentru duminica 2 septembrie
ADVERTISEMENT

Fanatik. Ro vă prezintă programul transmisiunilor sportive pentru duminică, 2 septembrie. Cele mai importante partide de fotbal din Europa se vor putea vedea pe canalele Telekom Sport şi Digi Sport, în timp ce Eurosport va transmite meciurile de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, precum şi Turul Spaniei.

Programul transmisiunilor pentru duminică, 2 septembrie

10:40 – GP 3 – Italia – Telekom Sport 2
11:00 – Liga 2 – Farul – Baloteşti – Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Plus
13:35 – Porsche Supercup – Italia – Telekom Sport 2

ADVERTISEMENT

Prima parte a zilei este dominată de competiţiile secundare din grila posturilor TV precum cursa de GP3 de la Monza sau partida dintre Farul Constan şi CS Baloteşti din Liga a 2-a din România. Telekom Sport va transmite duminică şi Porsche Supercup.

Meciurile de fotbal domină programul transmisiunilor de duminică

15:30 – Premier League – Cardiff – Arsenal – Telekom Sport 1

15:00 – Turul Spaniei – Eurosport
18:00 – US Open- Eurosport
16:10 – Formula 1 – Italia – Cursă – Telekom Sport 2, Digi Sport 2
16:30 – Bundesliga – Leipzig – Dusseldorf – Telekom Sport 4, Digi Sport 4
18:00 – Premier League – Watford – Tottenham – Telekom Sport 3
18:30 – Liga 1 – CFR Cluj – Viitorul – Telekom Sport 1, Digi Sport, 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

Cardiff – Arsenal este primul meci al zilei din Premier League şi aduce faţă în faţă două echipe cu obiective diferite. Formaţia galeză nu a reuşit să marcheze în primele trei etape din noul sezon şi are ca scop evitarea retrogradării, în timp ce londonezii visează la revenirea în Champions League după preluarea echipei de către Unai Emery. Watford – Tottenham este un al meci extrem de atractiv din campionatul englez, în condiţiile în care ambele formaţii au maximum de puncte după primele etape. Liga 1 Betano programează duelul dintre campioanele din ultimele două sezoane CFR Cluj şi Viitorul, într-o partidă programată de la 18:30 şi care va fi transmisă de cele trei posturi de televiziune care au achiziţionat drepturile. Kimi Raikkonen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Italiei la Formula 1, fiind urmat de colegul său Sebastian Vettel, dar şi de liderul la general, Lewis Hamilton.

Barcelona, FCSB şi Lazio joacă în ultima parte a zilei

19:00 – Bundesliga – Schalke – Hertha – Telekom Sport 4, Digi Sport 4
19:30 – La Liga – Barcelona – Huesca – Telekom Sport 2, DigiSport 2
21:30 – Liga I – FCSB – Botoşani – Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Plus
21:30 – Serie A – Chievo – Empoli – Telekom Sport 2, Digi Sport 2
21:30 – Serie A – Lazio – Frosinone – Telekom Sport 4, Digi Sport 4
21:45 – La Liga – Betis – Sevilla – Telekom Sport 3, Digi Sport 3
23:30 – Wrestling – SMACK DOWN – Telekom Sport 2

ADVERTISEMENT

Schalke – Hertha este un meci excelent pentru fanii fotbalului german, în timp ce suporterii celor de la Barcelona îşi pot vedea favoriţii în duelul cu Huesca, programat de la ora 19:30. Catalanii primesc vizita micuţei formaţii care a promovat din Segunda Division în încercarea de a rămâne la egalitate cu marea rivală Real Madrid, echipă care a învins cu 4-1 pe Leganes în această rundă. FCSB încearcă să-şi revină după eliminarea din Europa League în duelul cu FC Botoşani din Liga 1 Betano, în timp ce Lazio Roma primeşte vizita celor de la Frosinone în Serie A, de la ora 21:30. Ultimul meci important al zilei este marele derby andaluz între Betis şi Sevilla, o partidă care se va juca cu tribunele pline şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport şi Digi Sport de la ora 21:30

Tags: