Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață anunță „nebunie” la FCSB – Rapid. „Decizia i-a întărâtat! Vor fi 55.000”

Se anunță nebunie la derby-ul FCSB - Rapid din etapa a 15-a a SuperLigii. Gheorghe Mustață anunță 55.000 de spectatori pe Arena Națională!
24.10.2023 | 11:31
Mustata anunta nebunie la FCSB  Rapid Decizia ia intaratat Vor fi 55000
Mustață anunță „nebunie” la FCSB - Rapid. „Decizia i-a întărâtat! Vor fi 55.000”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-10-2023
08:41

Fanii FCSB vor să doboare recordul de audiență la derby-ul cu Rapid

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, anunță nebunie la derby-ul din etapa a 15-a, FCSB – Rapid. Deja s-au vândut peste 20.000 de tichete, iar fanii roș-albaștrilor vor să bată recordul de audiență pe Arena Națională.

Mustață e convins că un motiv pentru care interesu la FCSB- Rapid e atât de ridicat se datorează și verdictului dat în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB, dat în defavoarea echipei lui Gigi Becali.

„Sunt peste 20.000 de bilete vândute. S-a dat drumul la inelul 3 la tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde e Steaua. (n.r. – vor fi peste 50.000?) Cred. Cu siguranță se bate recordul de audiență. La ce s-a întâmplat și la ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști.

(n.r. – ăsta va fi răspunsul, 55.000 de oameni?) Da! Mai rău i-a întărâtat. Ăsta va fi răspunsul cu siguranță”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mustață anunță „nebunie” la FCSB - Rapid. „Decizia i-a întărâtat! Vor fi 55.000”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminica aceasta, pe 29 noiembrie, de la ora 10:30, va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA.

23-10-2023
21:16

S-au vândut 12.000 de bilete pentru FCSB - Rapid

Derby-ul FCSB – Rapid naște un interes mare în rândul fanilor, astfel că aceștia și-au luat deja bilete pentru jocul care este programat abia pe 6 noiembrie.

Conform paginii ”Steaua Adevărată”, până luni seară s-au vândut aproximativ 12.000 de tichete, iar inelul 1 al tribunei a doua este deja epuizat în proporție de 90%. Și asta în condițiile în care biletele se vând deocamdată doar în mediul online.

Întâlnirea programată în etapa a 15-a, ultima a turului din sezonul regulat din SuperLiga, de la ora 20:30, naște pasiuni uriașe în ambele tabere și este de așteptat ca cel mai mare stadion al țării să fie neîncăpător.

Prețuri accesibile la meciul FCSB – Rapid

Chiar înainte de partida pe care o va avea cu FC Voluntari în acest weekend, FCSB a pus în vânzare bilete la derby-ul cu Rapid. În prima fază acestea se vând doar online, urmând ca în zilele premergătoare jocului să ajungă și la casele de bilete.

ADVERTISEMENT

Prețurile tichetelor care sunt disponibile pe site-ul bilete-fcsb.ro sunt următoarele:

  • Peluză – 30 de lei
  • Tribuna 2 – inel 2 – 40 de lei
  • Tribuna 2 – inel 1- 50 de lei
  • VIP 3 – 100 de lei
  • VIP 2 – 150 de lei
  • VIP 1 – 200 de lei

Casele de bilete ale Arenei Naționale se vor deschide doar în 4 și 5 noiembrie, iar programul pentru achiziționarea tichetelor este următorul:

ADVERTISEMENT
  • Sâmbătă, 4 noiembrie – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • Duminică – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

Micii suporteri, intrare gratuită

”Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 5 noiembrie, la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii suferă în acest moment, după ce Albion Rrahmani s-a accidentat la echipa națională. Atacantul s-a accidentat la echipa națională, a fost operat și nu va mai juca în acest an, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

În acest context, Mihai Stoica oferă câteva sfaturi pentru rivala Rapid. Managerul general al FCSB le-a transmis rivalilor că cea mai bună variantă de înlocuire a lui Rrahmani este tânărul Alexandru Stan, în vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB