Life

Stana Izbașa sfidează bătrânețea. Cum arată vedeta de 53 de ani într-o rochie mulată

Stana Izbașa sfidează bătrânețea. Cum arată vedeta de 53 de ani în ținute provocatoare și inclusiv în rochii mulate. Aceasta postează des imagini.
18.01.2023 | 20:22
Stana Izbasa sfideaza batranetea Cum arata vedeta de 53 de ani intro rochie mulata
Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Stana Izbașa sfidează bătrânețea. Are 53 de ani, dar o siluetă perfectă. Vedeta nu își arată deloc vârsta, iar fanii o laudă.

Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani

Stana Izbașa are 53 de ani și o siluetă de invidiat. Tocmai de aceea, cântăreața își permite să poarte tot felul de rochii mulate, decoltate care să îi pună în valoare trupul.

ADVERTISEMENT

Stana Izbașa postează des imagini pe rețelele de socializare pentru a-i ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face.

Desigur, aceștia îi lasă mereu comentarii de apreciere vedetei și au remarcat cât de bine arată aceasta, în ciuda vârstei sale.

ADVERTISEMENT

„Mereu o mare artistă și domniță”, „Frumoasă ați fost, frumoasă sunteți”, „Stil și eleganță! Frumoasă și talentată”, „Un om minunat și de neegalat, sănătate și tot ce vă doriți!”, au scris fanii.

„Cea mai frumoasă salutări din Spania, „Doamne cât de frumoasă ești”, „Wow nu uita că ești frumoasă, unică și specială”, au mai notat admiratorii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Desigur, și vedeta a ținut să răspundă la rândul ei tuturor acestor complimente din partea danilor.

 „MULȚUMIRI pentru toate mesajele și aprecierile d-voastră, sunt mândră că am asemenea prieteni și admiratori minunați.

ADVERTISEMENT

Vă-mbrațișez, toate cele bune, Doamne ajută la toată lumea”, a scris Stana Izbașa.

Stana Izbașa
Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani Foto Colaj Fanatik / Facebook

Stana Izbașa nu are copii și nu este măritată

Deși este extrem de frumoasă, Stana Izbașa nu s-a căsătorit niciodată. Aceasta a avut o relație timp de 15 ani cu Flore Baniciu. Cei doi s-au despărțit, iar unii au spus că artista era înșelată de iubit.

Stana Izbașa nu are nici copii, dar artista nu regretă decizia sa. Aceasta spune că a fost mereu orientată spre carieră și de aceea nu a avut timp de viața sa personală.

“Nu am avut timp să mă mărit până acum. Luptând de una singură și în carieră și în viața de zi cu zi, nu m-am mai gândit la altceva.

Acum, mi-am făcut o casă și sunt mai relaxată, iar dacă mă va cere cineva de soție și voi considera că merită să-mi fie soț voi accepta”, a declarat aceasta într-un interviu.

ADVERTISEMENT
Tags: