Life

Delia Matache nu mai suportă să îi sară toți în apărare după declarațiile lui Cezar Ionașcu: „Mă pot răzgândi oricând”

Delia Matache a ajuns la capătul puterilor cu privire la subiectul care se rostogolește de aproape o săptămână în mediul online, cel legat de dorința de a face copii.
23.10.2022 | 11:20
Delia Matache nu mai suporta sa ii sara toti in aparare dupa declaratiile lui Cezar Ionascu Ma pot razgandi oricand
Delia Matache, cântăreață și vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când a spus că nu vrea să aibă copii, Delia Matache a fost pe prima pagină a publicațiilor mondene, mai ales în urma atacurilor făcute de afaceristul Cezar Ionașcu, față de care s-a sesizat și organizația feministă Centrul FILIA.

Delia Matache nu vrea compasiunea nimănui

Delia a revenit în social-media cerându-le oamenilor să se oprească din a arăta că sunt solidari cu ea, căci ea niciodată nu a cerut mila nimănui ori empatia cuiva.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut un comentariu vehement, dorind să se pună capăt acestui tăvălug pe marginea subiectului cu copiii. Jurata de la iUmor, show difuzat săptămânal de Antena 1, consideră că deja trăiește într-o teroare și că această temă o urmărește nepermis de mult.

Delia a precizat, încă o dată, că ea nu a vorbit în numele umanității, în numele tuturor femeilor. Ba chiar, artista a mărturisit că s-ar putea ca într-o bună zi să se răzgândească și să își dorească să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Ce a deranjat-o profund a fost exact avalanșa de comentarii făcute ca reacții la întreaga polemică desfășurată pe internet.

„Mă pot răzgândi oricând”

„De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

ADVERTISEMENT

E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid. Mă pot răzgândi oricând”, a declarat Delia Matache.

În urma declarațiilor lui Cezar Ionașcu, în care spunea că menirea unei femei este să aducă pe lume copii, Centrul FILIA a contactat-o pe Delia Matache oferindu-i sprijinul. Pe lângă această organizație, o serie de vedete au reacționat, fiind de partea cântăreței.

ADVERTISEMENT