Sport

Stanciu l-a lăsat pe Răzvan Marin la penalty în România – Andorra. Ce spunea la Fanatik SuperLiga după ratarea cu Kosovo

Nicolae Stanciu s-a ținut de cuvânt! Căpitanul naționalei României l-a lăsat pe Răzvan Marin să bată penalty-ul din prima repriză a meciului cu Andorra.
15.10.2023 | 23:23
Stanciu la lasat pe Razvan Marin la penalty in Romania  Andorra Ce spunea la Fanatik SuperLiga dupa ratarea cu Kosovo
Răzvan Marin a executat penalty-ul din meciul cu Andorra. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul cu Andorra din etapa a 8-a a preliminariilor Euro 2024. Căpitanul României a înscris spectaculos la vinclu direct din lovitură liberă în minutul 23. La penalty-ul obținut de Ianis Hagi, Stanciu i-a făcut loc lui Răzvan Marin.

Nicolae Stanciu l-a lăsat pe Răzvan Marin să bată penalty în România – Andorra

Ianis Hagi a obținut un penalty în finalul primei reprize a meciului cu Andorra. Fotbalistul care a marcat după o pauză de doi ani în tricoul echipei naționale a fost faultat în careu, iar arbitrul a arătat fără ezitări spre punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu obișnuia să bată penalty-urile la naționala României, însă bilanțul negativ al „tricolorilor” de la punctul cu var înregistrat în ultima perioadă l-a determinat pe fotbalistul lui Damac să ia o decizie radicală.

Înainte să înscrie în victoria cu Kosovo, scor 2-0, Stanciu a ratat un penalty, iar la finalul partidei, căpitanul României a declarat că nu va mai bate penalty la națională. Astfel, responsabilitatea i-a revenit lui Răzvan Marin. Mijlocașul din Serie A a înscris fără probleme după ce a trimis portarul în colțul opus.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Stanciu la Fanatik SuperLiga după ratarea cu Kosovo

”Eram sigur că voi marca golul victoriei. Am spus și după că nu sunt un tip arogant, dar chiar știam că voi face asta și nu am avut probleme. Se mai ratează penalty-uri. 

Îmi pare rău că am ratat la națională, dar până la urmă importante sunt cele trei puncte. Dacă nu m-au pus la pământ sau nu am avut probleme după perioada petrecută în China, nu cred că mai este ceva care poate să mă afecteze”, declara Stanciu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În minutul 23 al meciului cu Andorra, Nicolae Stanciu a înscris un gol superb. Fotbalist la Damac, în Arabia Saudită, Stanciu a trimis la vinclu direct din lovitură liberă în stilul reușitei din meciul cu Belarus, scor 2-1 pe Arena Națională.

Stanciu i-a egalat pe Stancu și Balint în topul marcatorilor la naționala României

Golul din meciul cu Andorra a fost cel de-al 14-lea al lui Stanciu la naționala României. Mijlocașul de 30 de ani a intrat în top 20 cei mai buni marcatori ai naționalei „tricolore”, egalând jucători precum Bogdan Stancu, Gabi Balint sau Grațian Sepi.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii cu Andorra, România va urca pe primul loc în Grupa I. Elveția și Israel au câte unul, respectiv două meciuri în minus față de naționala pregătită de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT