Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stanciu și Hagi, discuții cu ultrașii. “Asta ne-au spus”. Ce a făcut Jandarmeria

Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei Uniți Sub Tricolor, a vorbit despre discuțiile dintre Stanciu și Hagi cu ultrașii, dar și despre ce a făcut Jandarmeria.
15.09.2023 | 22:43
Stanciu si Hagi discutii cu ultrasii Asta neau spus Ce a facut Jandarmeria
Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei Uniți Sub Tricolor, a vorbit despre discuțiile dintre Stanciu și Hagi cu ultrașii, dar și despre ce a făcut jandarmeria.
ADVERTISEMENT

Meciul României cu Kosovo a fost întrerupt din cauza unui mesaj din partea galeriei care a venit să îi susțină pe “tricolori”. Andrei Preda a vorbit despre discuțiile dintre Stanciu și Hagi cu ultrașii. Unul dintre liderii galeriei Uniți Sub Tricolor a mai discutat și despre ceea ce a făcut jandarmeria la finalul meciului.

Stanciu și Hagi, discuții cu ultrașii

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Preda a vorbit despre discuțiile dintre Stanciu și Hagi cu ultrașii. Liderul galeriei Uniți Sub Tricolor a explicat că jucătorii au au transmis suporterilor din peluză să nu se mai strige “Kosovo e Serbia”, deoarece exista șansa ca meciul să fie pierdut la masa verde.

ADVERTISEMENT

“Când au venit la gard Stanciu și Hagi ne-au zis să nu mai strigăm ‘Kosovo e Serbia’ și să nu mai afișăm acel banner. Au zis că au vorbit cu arbitrul și dacă mai strigăm acel mesaj se va întrerupe meciul și vor pierde la masa verde, cu 3-0.”, a declarat Andrei Preda, lider UST.

Liderul galeriei de la Uniți Sub Tricolor a mai vorbit și despre ceea ce a făcut jandarmeria: “Ne-au ținut vreo 30-40 de minute și au legitimat câțiva băieți, apoi ne-au dat drumul. Nu a fost nimeni reținut. Au fost date amenzi și interdicții celor care au dat cu torțe și fumigene. Ne-am bucurat la final. Ne doream această victorie și să mergem mai departe.” 

ADVERTISEMENT

Liderul UST a dezvăluit tot scandalul de la România – Kosovo

“S-a fișat acel mesaj cu Basarabia e România și Kosovo e Serbia. Am înțeles că pe jucătorii echipei adverse i-a deranjat acest mesaj și s-au dus la arbitru. În contextul în care ei tot meciul, mă refer la cele 18 minute, ne arătau semne obscene. Portarul și căpitanul în mod special, băieții au și filmat. Probabil au făcut asta ca să ne provoace și să provoace scandal. E internetul plin cu filmulețe când ne arătau semne obscene. 

Apoi, s-a oprit meciul. Au venit cei de la jandarmerie să vorbească cu noi. Au vorbit mai mult cu mine, împreună cu cineva de la Federație și ne-am înțeles. Am dat semnul acela jos, s-a dat drumul la meci și am câștigat cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Noi am făcut acel mesaj pentru că ei ne-au provocat. Dar după ce a venit jandarmeria la noi le-am zis că nu vom mai face niciun mesaj. Și nici nu vom mai striga ‘Kosovo e Serbia’. În cazul în care continuam să strigăm acel mesaj, urma să pierdem la masa verde. Iar dacă noi voiam acest lucru, se întâmpla. Până la urmă a fost un lucru bun că s-a întrerupt meciul că au revenit mai bine băieții de la vestiar și au câștigat cu 2-0.”, a spus Andrei Preda, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a pățit galeria României la Priștina

În meciul României cu Kosovo din deplasare, la Priștina, galeria echipei naționale a fost înjurată de tot stadionul și chiar de jucători. Andrei Preda a explicat că ultrașii Peluzei Sud și ceilalți susținători ai României au fost dați afară de pe stadion și bătuți de forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

“Trebuiau să ia măsuri și a doua zi după meciul de la Priștina, când băieții au fost înjurați de tot stadionul și făcuți țigani. Au fost bătuți de forțele de ordine și au fost internați pe la spital 2-3 zile. Acolo, băieții au scandat ‘Kosovo e Serbia’.  Jucătorii români au fost numiți tot meciul ‘țiganii, țiganii’, iar ei nu s-au dus să se plângă la arbitrii. Suporterii noștri au fost dați afară de pe stadion și bătuți. 

De la încălzire, jucătorii kosovari ne-au arătat semne obscene și ne înjurau. Deci, au făcut asta de la început. Cei de la pază ne-au zis să nu îi băgăm în seamă. Și că trebuie să câștigăm ca să mergem mai departe. Dacă voiam să premedităm tot, chiar și după ce discutam cu jandarmeria și oamenii de la Federație, am fi continuat să scandăm, dar noi am afișat acel mesaj pentru că am fost instigați de jucători.

Normal, noi puteam să scandăm în continuare că nu aveau dreptul să ne facă nimic, nici să ne dea amendă. Dacă strigi Basarabia e România sau altceva, nu îți dă nimeni amendă. Dar după ce am vorbit cu autoritățile ne-am oprit ca să nu le facem probleme băieților din teren.”, a mai spus liderul UST.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Andrei Preda, despre incidentele de la România - Kosovo

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici