Sport

Pierre Aubameyang, victima unui jaf cu violență în propria locuință. Care este starea fotbalistului

Pierre Aubameyang a trăit clipe de groază. Locuința starului de la Barcelona a fost jefuită de indivizi mascați care l-au amenințat cu arme de foc și l-au bătut.
29.08.2022 | 11:52
Pierre Aubameyang victima unui jaf cu violenta in propria locuinta Care este starea fotbalistului
Pierre Aubameyang a fost amenințat cu arme de foc, jefuit și bătut în propria casă. Sursa foto: Marca
ADVERTISEMENT
29-08-2022
10:54

Noi detalii despre jaful de la locuința lui Aubameyang. Ce au furat hoții 

Presa din Spania a oferit noi detalii despre jaful de la locuința atacantului Pierre Aubameyang. Astfel, conform platformei Sport.es, cei patru atacatori, care purtau cagule, au pătruns în locuința fotbalistului în jurul orei 1 noaptea.

Aubameyang și soția acestuia i-au surprins în timp ce căutau seiful. Conform sursei citate, tâlharii vorbeau în limba italiană și i-au amenințat pe soții Aubameyang cu arme de foc cerându-le să deschidă cutia cu valori.

Pentru a fi cât mai convingători, l-au lovit pe fotbalist cu o bară metalică în zona bărbiei, dar și pe soția acestuia, fără, însă, să le provoace răni grave. Din fericire copii acestora nu au fost agresați fizic.

Tâlharii au furat din seif mai multe bijuterii de mare valoare, precum și o sumă de ani, însă până în acest moment poliția nu a menționat care este valoarea bunurilor furate, nici suma de bani sustrasă.  

Casa fotbalistului Pierre Aubameyang a fost prădată pentru a doua oară în acest an. La scurt timp după ce s-a transferat la Barcelona, locuința internaționalului gabonez a mai fost spartă o dată, hoții furând mai multe ceasuri de lux. Atunci nimeni nu se afla în casă.

Aubameyang este al doilea fotbalist de la Barcelona prădat de hoți în ultimele săptămâni. Și polonezul Robert Lewandowski a fost jefuit, tâlharii deposedându-l de un ceas. Polițiști l-au prins în scurt timp pe atacator și au recuperat bijuteria.

Atacantul Barcelonei Pierre Aubameyang a fost bătut și jefuit în propria casă. Publicația El Pais anunță că fotbalistul a fost amenințat cu arme de foc de indivizi care au sărit gardul proprietății.

Pierre Aubameyang a fost amenințat, jefuit și bătut în propria casă

Pierre Aubameyang nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Transferat la începutul acestui an, liber de contract, la Barcelona, internaționalul gabonez nu a reușit să se impună în primul „11” al catalanilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, evoluțiile lui au fost apreciate de fanii de pe Camp Nou. În 23 de partide, în toate competițiile, Aubameyang a înscris 13 goluri pentru gruparea „blaugrana”.

Noul sezon l-a început în postura de rezervă și a bifat doar 8 minute în primele trei etape. Ca și cum acestea nu ar fi fost de ajuns, fotbalistul a trăit clipe de coșmar, fiind jefuit.

ADVERTISEMENT

Luni dimineața, mai mulți indivizi necunoscuți au sărit gardul proprietății fotbalistului, l-au amenințat cu arme de foc, iar la final l-au bătut cu răngi de fier, susține El Pais.

”Jucătorul de la Barça Pierre-Emerick Aubameyang a suferit un jaf violent în această dimineață la domiciliul său din Castelldefels. Cel puțin patru bărbați s-au urcat în grădină, l-au amenințat cu arme de foc și bare de fier și l-au bătut”, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Incidentul l-ar putea determina să părăsească Spania

Pierre Aubameyang ar putea părăsi Spania după incidentul de la începutul acestei săptămâni. Fotbalistul de 33 de ani este dorit cu insistență de Thomas Tuchel la Chelsea.

Faptul că nu a reușit să se integreze în totalitate în sistemul de joc al lui Xavi, plus faptul că a intrat în vizorul bandelor de tâlhari, l-ar putea determina să ceară conducerii clubului să fie lăsat să se întoarcă în Premier League.

ADVERTISEMENT

Aubameyang a mai evoluat în Anglia, în perioada 2017 – 2022, pentru Arsenal Londra, alături de care a câștigat o Cupă și o Supercupă. 92 de goluri a marcat Aubameyang în 163 de meciuri pentru ”tunari”, în toate competițiile.

  • 15.000.000 de euro este cota de piață a lui Pierre Aubameyang, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT