Sport

Starul lui Atletico Madrid, dezvăluire uluitoare înainte de meciul cu Dortmund. Ce dietă a adoptat și ce alimente a scos din meniu

Un star al lui Atletico Madrid a vorbit în premieră despre noua dietă pe care a adoptat-o și a mărturisit că se antrenează pe stomacul gol.
10.04.2024 | 06:00
Starul lui Atletico Madrid dezvaluire uluitoare inainte de meciul cu Dortmund Ce dieta a adoptat si ce alimente a scos din meniu
Un star al lui Atletico Madrid a vorbit în premieră despre noua dietă pe care a adoptat-o și a mărturisit că se antrenează pe stomacul gol. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Formația lui Diego ”Cholo” Simeone urmează să întâlnească Borussia Dormtund în sferturile de finală ale Champions League. Prima manșă este programată miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, la Madrid.

Dietă neobișnuită pentru un star de la Atletico Madrid

Mijlocașul Marcos Llorente este un star la Atletico Madrid, acolo unde joacă deja de 5 ani, după transferul de la rivala Real. Ajuns la 29 de ani, jucătorul a mărturisit că a trecut la dieta paleolitică și este decis să continue pe această linie și după ce se va retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a explicat că această dietă presupune eliminarea cât mai mult a alimentelor procesate și a dezvăluit că nu se mai atinge de paste, pâine și orez. În schimb, el mănâncă foarte mulți cartofi, cartofi dulci și manioc.

”Ideal ar fi să mănânci ceea ce se mânca în paleolitic. Ar trebui eliminate toate alimentele ultraprocesate. Nici măcar să nu te uiți la ele. Și, de asemenea, cerealele, pastele, pâinea, grâul, orezul și lactatele. Doar brânzeturi de înaltă calitate.

ADVERTISEMENT

Eu mănânc orice, iar friptura o iubesc. Mănânc pește, ouă, legume și carbohidrați precum cartofii, cartofii dulci și manioc. Cu dieta paleolitică voi merge 100%. Este un stil de viață și un mod de a trăi. Cu asta voi trăi și cu asta voi muri. O fac pentru sănătate, nu pentru fotbal”, a declarat Llorente pentru Cadena SER, conform Daily Mail.

Ce îl îngrijorează pe Llorente înaintea partidei cu Borussia Dortmund

Vorbind despre duelul cu Borussia Dortmund din sferturile de finală ale Champions League, Marcos Llorente s-a arătat entuziasmat de șansa pe care o are Atletico Madrid în acest sezon, însă se teme că nu vor putea repeta jocul bun de la returul cu Inter.

ADVERTISEMENT

”Sunt calm în acest moment. Va fi timp să devin nervos în ziua meciului. E bine să trăiești calm. Aștept cu nerăbdare meciul și cred că este o oportunitate grozavă pentru noi. Suntem foarte entuziasmați. Este o mare oportunitate pentru acest sezon. Intrarea în semifinale este o altă poveste. Echipa este foarte dornică și are multă motivație.

Sunt îngrijorat că nu vom fi la 100%, așa cum am fost împotriva lui Inter. Suntem o echipă agresivă, dar când nu ne iese jocul lucrurile se complică”, a mai spus mijlocașul lui Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Jocul de pe Civitas Metropolitano se va desfășura sub o alertă de atac terorist, așa cum se întâmplă și cu celelalte meciuri din sferturile Champions League. Gruparea teroristă Statul Islamic a amenințat în mediul online, prin fundația sa Al Azaim, că va ataca cele 4 stadioane unde se vor desfășura partidele.

ADVERTISEMENT