Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stația de metrou Timpuri Noi își schimbă denumirea. Va primi numele unui fost președinte de la CS Rapid

Surpriză pentru bucureștenii care aleg să folosească metroul. Metrorex schimbă numele stației Timpuri Noi în Octavian Udriște. Udriște a fost timp de 30 de ani președinte la CS Rapid.
13.09.2023 | 07:26
Statia de metrou Timpuri Noi isi schimba denumirea Va primi numele unui fost presedinte de la CS Rapid
Statia de metrou TIMPURI NOI isi SCHIMBA DENUMIREA. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Metrorex vine cu o surpriză pentru bucureșteni. Stația de metrou Timpuri Noi își schimbă denumirea în Octavian Udriște. Octavian Udriște este recunoscut pentru implicarea și dezvoltarea metroului bucureștean. Udriște a fost, de asemenea, președinte al secției de rugby CS Rapid.

Metrorex schimbă numele stației Timpuri Noi

“Vreau să dau și eu o știre de la prietenul meu Octavian Pescaru. Îi mulțumesc. O știre anunțată în premieră de www.clubferoviar.ro care a anunțat că membrii Consiliului de Administrație Metrorex au votat în unanimitate schimbarea denumirii stației Timpuri Noi în Octavian Udriște.

ADVERTISEMENT

Este în onoarea domnului Octavian Udriște și nu va mai exista Timpuri Noi, se va numi Octavian Udriște. De ce? Uite că spun și în comunicat. Această decizie este motivată prin faptul că actuala denumire a stației a fost asociată cu platforma industrială care nu mai există de ani buni.

Și de asemenea, am vrut să a omagiem activitatea profesională de excepție în domeniul feroviar al domnului Octavian Udriște. Specialist în domeniul feroviar. Cunoscut la nivel internațional. Precum și pentru implicarea sa în construirea și dezvoltarea metroului Bucureștean”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Octavian Udriște este noul nume al stației de metrou

Actuala denumire, cea de Timpuri Noi, este asociată cu platforma industrală Timpuri Noi, care nu mai există. Astfel, Metrorex a profitat de ocazie pentru a aduce un omagiu unuia din cele mai importante persoane din istoria metroului bucureștean.

“Octavian Udriște, care timp de 30 de ani a fost președintele secției de Rugby a CS Rapid. A fost timp de 30 de ani la CS Rapid. Deci, oameni buni, ați aflat-o și p-asta, știți și despre metrouri. S-a terminat cu Timpuri Noi, avem stația de metrou rapidistul Octavian Udriște”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Știi cum era înainte? Mergea tramvaiul acela de acolo de la Timpuri Noi la mașini grele. Și unii au greșit pe vremea lui Ceaușescu pe tabela aia și au spus de la timpuri grele la mașini noi”, a completat Alin Buzărin în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Octavian Udriște este absolvent al Institutuui de Căi Ferate București, Facultatea de Mecanică. Secția Locomotive. Pe lângă calitatea de inginer, Udriște este un mare iubitor de sport. A condus secția de rugby a lui CS Rapid timp de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Miercuri va fi o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Statia de metrou Timpuri noi isi schimba denumirea

ADVERTISEMENT
Tags: