Life

Stațiunea de lux pentru care se caută personal. Salariile trec de 2 mii de euro și bacșișurile sunt chiar mari

Destinația turistică care are nevoie de angajați. Veniturile depășesc suma de 2.000 de euro, iar tipsurile nu sunt deloc mici.
28.06.2023 | 21:15
Statiunea de lux pentru care se cauta personal Salariile trec de 2 mii de euro si bacsisurile sunt chiar mari
Destinația turistică care are nevoie de angajați. Veniturile depășesc 2.000 de euro, iar tipsurile nu sunt deloc mici. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea de lux pentru care se caută personal. Salariile trec de 2 mii de euro și bacșișurile sunt chiar mari. Anunțul a fost făcut public pe Internet, unde angajatorii oferă toate detaliile pentru aceste locuri de muncă.

Destinația turistică care are nevoie de angajați. Veniturile depășesc 2.000 de euro, iar tipsurile nu sunt deloc mici

Porto Rotondo este destinația turistică care are nevoie de angajați vara aceasta. Veniturile pe care oamenii le pot încasa pentru o singură lună de muncă depășesc 2.000 de euro, iar tipsurile nu sunt deloc mici.

ADVERTISEMENT

În plus, cei interesați beneficiază de contract de muncă. Potrivit proiezionidiborsa.it, intervalul pentru care se caută neapărat personal este 27 iulie – 27 august 2023, ceea ce înseamnă că mai este timp pentru depunerea CV-urilor.

Mai exact, este vorba de Sant’Isidoro Pizza & Bolle, o pizzerie care vrea să deschiză un restaurant în sezonul estival care este abia la început. Mai mult decât atât, angajații primesc cazare, experiența de minim un an în domeniu fiind necesară.

ADVERTISEMENT

Printre beneficii se mai numără și programul flexibil și parcarea gratuită. Salariul lunar încasat în stațiunea Porto Rotondo din Sardinia, care este frecventată de vedete și multe VIP-uri, poate ajunge până la 2.800 de euro.

Porto Rotondo, o stațiune cu standarde ridicate

Porto Rotondo este o stațiune cu standarde ridicate, care face parte din municipiul Olbia, cunoscut sub numele de Poltu Rindundu. Se află în ținutul Sardiniei și reprezintă o destinație turistică importantă în rândul vedetelor italiene și internaționale.

ADVERTISEMENT

Se întinde pe o suprafață de 500 de hectare, fiind delimitată de Golful Cugnana și Golful Marinella. Include un port foarte bine echipat cu peste 800 de dane. În plus, este un punct strategic pentru turiștii care ajung aici în vacanță.

Originile sale datează din anul 1964 când venețienii Luigi și Nicolò Donà dalle Rose au decis să întemeieze satul și portul. Acesta a funcționat non-stop, ideea celor doi fiind de a crea un loc de întâlnire pentru artiști și intelectuali.

ADVERTISEMENT

În prezent, Porto Rotondo se mândrește cu numeroase galerii de artă și opere create de artiști de renume, cum ar fi: sculptorii Andrea Cascella și Giancarlo Sangregorio. Pentru a atrage și mai mulți turiști au fost construite case confortabile și vile spectaculoase.

ADVERTISEMENT
Tags: