Life

Stațiunea din România care a fost luată cu asalt de turiști în minivacanța de Sfânta Maria. Condițiile sunt excelente, iar prețurile sunt mici

O stațiune din România, luată cu asalt de turiști, în minivacanța de Sfânta Maria. Cu toții se bucură de condiții excelente, la prețuri mici.
14.08.2023 | 12:47
Statiunea din Romania care a fost luata cu asalt de turisti in minivacanta de Sfanta Maria Conditiile sunt excelente iar preturile sunt mici
Despre ce stațiune este vorba. Sursa foto: facebook, Observator, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În minivacanța de Sfânta Maria, unii români au decis să se bucure de timpul liber într-o stațiune foarte renumită și care de anul acesta începe să fie repusă pe picioare. Se găsește în județul Bihor, iar cândva era o atracție pentru mari personalități ale lumii.

Ce stațiune este plină ochi de turiști, în minivacanța de Sfânta Maria

În Băile Felix se află acum mulțimi de turiști, veniți aici pentru a se relaxa în minivacanța de Sfânta Maria, dar și pentru a se trata de diferite boli, pentru că așa cum bine știm, locul dispune de izvoare cu ape termale, considerate un miracol pentru sănătate.

ADVERTISEMENT

Cu greu mai obții în momentul de față o cazare la Băile Felix, căci hotelurile și pensiunile sunt ocupate în mare parte. Și complexele balneare cu zeci de piscine sunt pline ochi de turiști. La final de weekend a fost mare aglomerație, iar vremea a ținut cu toată lumea.

Pentru ca distracția să fie ca la carte, s-au organizat o repriză de aqua zumba și o petrecere cu spumă. Toți turiștii, indiferent de vârstă, și-au intrat în ritm și și-au creat amintiri plăcute pentru întreaga viață. Hotelierii sunt încântați de numărul celor prezenți și au în plan diferite oferte.

ADVERTISEMENT

”Gradul de ocupare în această perioadă de minivacanţa de Stanta Maria este peste 4.000. Aqua parcul nostru dispune de 10 bazine cu apă termală, bazinul cu valuri unde am adus valurile de pe litoral.

O gamă largă de produse de alimentaţie publică. Produse tradiţionale din Bihor, dar avem şi ca divertisment program gimastică în apă, zumba”, a declarat pentru Observator Constantin Oprinoiu, administratorul unui complex balnear.

ADVERTISEMENT

Câți turiști sunt acum în Băile Felix

Peste 10.000 de vizitatori ar fi în prezent în stațiunea Băile Felix. Cei care au pășit deja în complexele balneare au trebuit să achite o taxă de 50 de lei, ca adulți, iar copiii 25 de lei, mai informează sursa menționată anterior. Nu este exclus să mai existe oferte, marți, 15 august, pentru sărbătoriți.

Stațiunea Băile Felix este considerată cea mai mare zonă balneo din România. Situată în partea de nord-vest a țării, în județul Bihor, este un adevărat un refugiu pentru mulți oameni. Aici se poate ajunge cu mașina, iar timpul de sosire variază, în funcție de partea din care pornești la drum.

ADVERTISEMENT

Stațiunea Băile Felix a trecut printr-o etapă de modernizare, în urmă cu câteva luni. Potrivit e-bihoreanul, în acest loc autoritățile au amenajat: o arteră pietonală, o pistă pentru bicicliști, o piațetă cu fântână arteziană, s-au reabilitat rețele de utilități, carosabilul, iar în centrul stațiunii s-a ridicat o toaletă publică.

ADVERTISEMENT