News

Stațiunea din România care face adevărate minuni medicale. Se ajunge repede din București și n-ai nevoie de o avere. Nu vei mai da o grămadă de bani pe medicamente dacă mergi

Destinația românească care ajută oamenii cu probleme medicale. E aproape de Capitală și nu vei mai cheltui o sumă uriașă pe pastile.
14.07.2023 | 20:00
Statiunea din Romania care face adevarate minuni medicale Se ajunge repede din Bucuresti si nai nevoie de o avere Nu vei mai da o gramada de bani pe medicamente daca mergi
Destinația românească care ajută oamenii cu probleme medicale. E aproape de Capitală și nu vei mai cheltui o sumă uriașă pe pastile. Sursa foto: Facebook / Peisaje frumoase din România
ADVERTISEMENT

Staţiunea din România care face adevărate minuni medicale. Se ajunge repede din București și n-ai nevoie de o avere. Nu vei mai da o grămadă de bani pe medicamente dacă mergi. E situată într-o zonă cu aer curat și multă verdeață.

Destinația românească care ajută oamenii cu probleme medicale. E aproape de Capitală și nu vei mai cheltui o sumă uriașă pe pastile

Destinația românească care ajută oamenii cu probleme medicale se află în județul Argeș, pe raza localității Bârla. Comuna amplasată la câmpie este recunoscută pentru staţiunea balneoclimaterică Bădeşti.

ADVERTISEMENT

Locul este destul de aproape de Capitală și nu vei mai cheltui o sumă uriașă pe pastile. Turiștii au la dispoziție aparatură modernă pentru tratamentul diversele boli. Are instalaţii pentru electroterapie și băi calde cu apă minerală.

Acestea sunt recomandate pentru tratarea afecţiunilor reumatismale, a celor neurologice periferice sau a afecţiunilor aparatului locomotor. De asemenea, cei interesați pot trata entorsele, luxațiile și fracturile, precum și alte afecțiuni medicale.

ADVERTISEMENT

Oamenii pot ajunge aici destul de ușor, având la dispoziție mai multe căi de acces, atât feroviar, cât și rutier. Turiștii care nu dispun de mașină personală pot alege să folosească cursele de autobuze care pleacă din mai multe orașe.

Staţiunea balneoclimaterică Bădeşti, un obiectiv turistic important

Staţiunea balneoclimaterică Bădeşti reprezintă un obiectiv turistic important din zona Munteniei. E construită la aproape 60 de kilometri de orașul Pitești din județul Argeș și este o bază de tratament cunoscută de multă lume.

ADVERTISEMENT

Un localnic susține că satul din comuna Bârla a fost redenumit undeva în anii ’70 – 90, perioadă în care s-a construit complexul turistic. Câțiva muncitori care lucrau la forajul de petrol au descoperit apele termale cu efecte asupra sănătății.

Aceștia au scos la suprafață un amestec de apă termală cu lichid de foraj. Ulterior, s-a dezvoltat staţiunea cu băi termale iodurate, clorosodice. Aceasta a ajuns să fie comparată cu cea de la Băile Felix, județul Bihor.

ADVERTISEMENT

„Este ca lăptic, şi lăpticul este medicament”, a declarat o persoană din sat despre medicul Alexandru Pârvu care tratează oamenii de toate bolile pământului, în special de bolile venerice, scrie jurnalul.ro.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”