Fotbal intern

STEAUA. O căruţă DE BANI pentru locul 3?! Suma este IMENSĂ!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
12.05.2017 | 00:08
STEAUA O caruta DE BANI pentru locul 3 Suma este IMENSA
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. O CĂRUŢĂ DE BANI PENTRU LOCUL 3?! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce sumă imensă, raportat la fotbalul românesc şi, mai ales, la celelalte două contracandidate la titlu!, a băgat Gigi Becali în transferurile a nu mai puţin de 11 jucători aduşi de la începutul sezonului. Şi care au confirmat, care nu, cert este că patronul trăieşte cu emoţii ultimele 90 de minute ale campionatului. Nu rataţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

VIITORUL. LA UN MECI DE ISTORIE! Ştiţi de câţi ani se „ia de piept” Gică Hagi cu granzii fotbalului autohton? Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI când a pus piatra de temelie a celei mai performante Academii de Fotbal din România şi cum a urcat cu Viitorul, pas cu pas, din Liga a III-a până în fruntea Ligii I. Atenţie, istorie nefardată!

DINAMO. DIN NOU ÎN EUROPA. După 10 ani de secetă, „câinii” pot spera din nou să se pregătească pentru Liga Campionilor. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI cum s-a scris istoria ultimelor apariţii „europene” ale echipei din Şoseaua „Ştefan cel Mare”!

ADVERTISEMENT

LIGA 1. FINALURI DE INFARCT! Deşi n-aţi zice, ultima etapă a decis de multe ori campioana de-a lungul istoriei moderne a fotbalului românesc. FANATIK vă aminteşte în ediţia de VINERI cine au fost fericiţii şi cine a plâns în pumni…

INTERNAŢIONAL. FRUMOŞII NEBUNI DE LA MONACO. Poveştile impresionante de viaţă a celor 11 fotbalişti de bază, dar şi a antrenorului şi patronului celei mai spectaculoase echipe din Franţa şi, poate, din această ediţie de Liga Campionilor, în ciuda eliminării în semifinale în faţa „maşinăriei de fotbal” Juventus, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. PREŞEDINTELE-JUCĂTOR! Chiar jucător! La propriu! De fotbal! De centru în politică, de stânga pe gazon! Cel mai tânăr preşedinte francez, Emmanuel Macron, învingător în alegerile din urmă cu câteva zile, a fost jucător legitimat înainte de a intra în politică. Unde, când şi al cărei echipe este mare fan, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT