Fotbal intern

STEAUA. Chipciu, de vorbă cu fanii! “Nu sînt mulţumit de cum joc!”

UPDATE 16:00 / Alexandru Chipciu a început quiz-ul cu fanii "roş-albaştrii" care i-au adresat întrebări pe pagina sa oficială de facebook. "Şeptarul" steliştilor a vorbit despre accidentare,...
31.03.2015 | 16:00
STEAUA Chipciu de vorba cu fanii Nu sint multumit de cum joc
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:00 / Alexandru Chipciu a început quiz-ul cu fanii “roş-albaştrii” care i-au adresat întrebări pe pagina sa oficială de facebook. “Şeptarul” steliştilor a vorbit despre accidentare, şi-a conturat echipa perfectă formată cu jucători din Europa, dar a dezvăluit şi la ce forţă a Europei visează să jocă. Totodată, mijlocaşul spune că cel mai frumos stadion pe care a jucat vreodată este Arena Naţională.

…despre accidentare: “Din păcate nu joi juca în semifinala cu Petrolul, dar voi fi apt să particip la finala Cupei României”.

ADVERTISEMENT

…despre scăderea sa de formă: “Nu sînt extrem de mulţumit de cum joc în perioada asta, dar zi de zi încerc să fiu din ce în ce mai bun”.

…primul unsprezece perfect format din jucători străini: “Neuer – Dani Alves, Pique, Thiago Silva, Marcelo – Iniesta, Xavi, Gerrard – Messi, Ronaldo, Zlatan”.

ADVERTISEMENT

…despre echipa din străinătate unde se vede jucînd: “La vise trecem Barcelona. Mi-ar plăcea să joc în Spania”.

…despre semnificaţia numărului 7 de pe tricou: “Cea mai mişto scandare a galeriei – LĂ-CĂ-TUŞ”.

ADVERTISEMENT

…despre cum îşi petrece timpul liber: “Eram disperat după Footbal manager. Acum mă joc live <Tată de fete>.

…despre dorinţa de a pleca de la Steaua: “Deocamdată sînt fericit aici. Niciodată nu ştii ce îţi rezervă viaţa”.

ADVERTISEMENT

…despre ofertele venite pentru el pe adresa clubului: “Sînt lucrurui ce rămîn între mine şi agentul meu”.

 …răspunsul la întrebarea: “De ce vă supăraţi pe fani, dacă jucătorii nu tratează fotbalul cu respect”:  “Respectul se transmite prin rezultate. Chiar dacă au fost şi accidente pe care nu ni le-am dorit nici noi, nici suporterii, sîntem pe cale să cîştigăm al 3-lea titlu consecutiv. Plus Cupa. Plus Cupa Ligii.  Cu siguranţă că ne dorim la fel de mult ca şi suporterii rezultate uimitoare. Şi pentru asta avem mare nevoie de ei alături”.

…despre participarea la un turneu final: “Festivitatea de decernare a Premiilor Oscar”.

…despre motivul care i-ar readuce pe fani la stadion: “Cîştigarea campionatului şi calificarea în grupele Ligii Campionilor. Din punctul meu de vedere, publicul nu e al 12-lea jucător, ci primul jucător. Fără suporteri la stadion, fotbalul e trist rău”.

…despre cel mai frumos moment trăit la Steaua: “Sînt atît de multe, dar meciul cu Ajax este the best”.

…cele mai mari regrete: “Eliminarea din Liga Europa de către Chelsea şi Ludogoreţ din play-off-ul Ligii Campionilor”.

…cel mai important gol din cariera: “Cu Ungaria, în prelungiri. Frumos de important”.

…cel mai bun jucător de la Rapid: “Pancu!”

…cel mai rapid jucător de la Steaua: “Legenda spune că Lăcătuş”.

…despre pariurile sportive: “N-am jucat niciodată, nu-mi plac pariurile”.

UPDATE. 13:25 / Aflat în repaus total după întinderea suferită în cantonametnul echipei naţionale, Alex Chipciu a decis să îşi deschidă o pagină oficială de facebook unde va dialoga azi de la ora 16:00 cu fanii echipei sale.

“Mi-e dor de fani. Şi dacă nu prea îi mai găsesc pe stadion, am hotărît să-i caut pe Facebook. Mi-am făcut pagina oficială, prin care sper să comunic cu fanii Stelei cît mai mult. Începand de astăzi, ne întîlnim aici. Voi face o sesiune de Q&A cu voi. Timp de o oră o să răspund la cît mai multe întrebari. Acestea se vor strînge de la ora 15:00, iar eu încep să răspund de la 16:00”, a sunat primul mesaj al internaţionalului clubului din Ghencea.

STEAUA. Alex Chipciu nu a participat la antrenamentul de luni dimineaţă al roş-albaştrilor şi nu o va face nici în următoarele zile, urmînd să rateze partida de joi cu Petrolul, din returul Cupei României. După ce a suferit o întindere la echipa naţională, medicul clubului din Ghencea, Flavian Arămitu, i-a transmis jucătorului că trebuie să facă un repaus total pentru o perioadă între 7 şi 10 zile.

STEAUA. Costel Gâlcă are mari bătăi de cap pentru partida din semifinalele Cupei României cu Petrolul Ploieşti. Pe lîngă problemele curente din anturajul echipei, antrenorul principal al clubului din Ghencea se confruntă şi cu accidentări în sînul propriei formaţiei. Astfel, din cauza unei întinderi suferite în cantonamentul echipei naţionale, Alex Chipciu a devenit îndisponibil pentru o perioadă de aproximativ 10 zile.

Hagi a RĂBUFNIT după ce fiul său Ianis a fost UMILIT! Decizie FĂRĂ PRECEDENT luată de Rege!

În aceste condiţii, omul care i-a salvat postul tehnicianului principal, atunci cînd a marcat golul egalării în ultimul minut de joc al meciului tur din semifinalele Cupei României, cu Petrolul, scor 1-1, nu a mai participat în cursul zilei de luni la şedinţa de pregătire condusă de Costel Gâlcă.

DRAMĂ în grupa României! Trei jucători din naţională, în spital! S-a anunţat un DECES!

Ar risca o ruptură musculară!

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea au mărturisit pentru FANATIK.RO care este starea actuală de sănătate a lui Chipciu cu două zile înainte de una dintre cele mai importante partide ale sezonului. “Nu am dorit să riscăm producerea unei rupturi musculare. Am decis că este mult mai bine ca Alex să facă o pauză între şapte şi 10 zile din cauza întinderii în loc să-l forţăm şi să se accidenteze şi mai grav.

Copos SUFERĂ de o BOALĂ GREA in PUSCARIE!

Asta e situaţia, cu toate că sîntem siguri că lui Chipciu nu îi convine că nu joacă şi nu se antrenează în această perioadă. Trebuie să facă repaus total de la efort“, a încheiat sursa din anturajul Stelei.

19 meciuri a jucat Chipciu pentru Steaua în acest campionat

30.000 de euro este salariul lunar a lui Chipciu la Steaua

ADVERTISEMENT