Fotbal intern

STEAUA-DINAMO KIEV. Ucrainenii au venit să învingă! “Vrem primul loc în grupă!”

UPDATE 10.12.2014 19:27 / Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo, este convins că Steaua va ataca din primul minut, fiind obligată să cîştige pentru a mai spera la calificarea în primăvara...
10.12.2014 | 19:25
Claudiu Keseru
ADVERTISEMENT

UPDATE 10.12.2014 19:27 / Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo, este convins că Steaua va ataca din primul minut, fiind obligată să cîştige pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană. “Steaua e foarte puternică. Este o echipă care joacă foarte bine şi care este foarte puternică în atac. Ne aşteptăm să-l vedem şi pe Rusescu pe teren, pentru că sînt obligaţi să atace. Probabil vor fi ceva surprize. În meciul tur, Steaua s-a apărat foarte bine. Acest meci este important pentru ambele echipe. Dar pe noi ne interesează rezultatul. Ne-am pregătit bine şi aşteptăm un rezultat bun”, a spus Rebrov.

Referitor la litigiul dintre Steaua şi MApN, Rebrov a declarat: “Nu e un lucru important nici pentru noi, nici pentru jucătorii Stelei. Vor merge înainte fără a se concentra la această problemă. Vor continua să joace bine, indiferent de situaţie. Ne aşteptăm la un meci greu”.

ADVERTISEMENT

La rândul său, portarul celor de la Dinamo Kiev, Aleksandr Shovkovski, a declarat: “Trebuie să luăm primul loc în grupă, ca să avem o tragere la sorţi mai bună. Vrem să obţinem un rezultat bun pentru fanii noştri şi să le arătăm că sîntem cei mai buni. Steaua e puternică, dar echipa noastră va face toate eforturile pentru un rezultat bun şi pentru a reuşi un meci frumos”.

UPDATE 9.12.2014 18:57 / Site-ul oficial al clubului Dinamo Kiev a postat astăzi o ştire în care dă toate detaliile despre meciul de joi, de pe Arena Naţională. Pe lîngă modalităţile prin care fanii pot ajunge la stadion, aceştia îşi anunţă fanii şi că stadionul este amplasat într-o zonă de case şi că nu sînt multe localuri în zona respectivă. Aşadar, le recomandă să se ducă în Centrul Vechi dacă vor să petreacă înainte sau după meci.

ADVERTISEMENT

dinamo kiev meciii

UPDATE 9.12.2014 12:40 / Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo Kiev, portughezul Miguel Veloso, şi-a exprimat intenţia de a reveni în ţara natală, într-un interviu acordat pentru maisfutebol.pt: “Vreau să mă întorc acasă! Aş vrea să joc din nou în ţara mea natală, pentru Sporting Lisabona. Sporting m-a ajutat să cresc ca om şi ca fotbalist, iar eu vreau să fiu din nou folositor pentru această echipă într-o zi“, a declarat Miguel Veloso înaintea deplasării la Bucureşti pentru meciul cu Steaua.

Capture

UPDATE 9.12.2014 9:20 / Vedeta lui Dinamo Kiev, Jeremain Lens, anunţă că Dinamo vine să bată Steaua în meciul de joi, din ultima etapă a grupelor Europa League. “Sîntem foarte motivaţi să batem Steaua, atmosfera la lot este un foarte bună. Vrem să păstrăm această situaţie şi după acest ultim meci al anului. Important pentru noi este să jucăm bine, pentru a păstra starea de spirit şi pe perioada vacanţei. Vom reveni apoi la antrenamente pentru a pregăti partea a doua a sezonului“, a declarat Lens pentru sport-express.ua.

ADVERTISEMENT

Capture

UPDATE 8.12.2014 20:50 / Jucătorii lui Dinamo Kiev vin la Bucureşti cu gîndul de a cîştiga! Chiar dacă sînt deja calificaţi, fotbaliştii lui Dinamo declară că această competiţie este tratată că seriozitate în continuare.

Sergei Ribalka, unul dintre cei mai improtanţi oameni ai lui Dinamo Kiev, a vorbit pentru site-ul oficial despre meciul de joi: “Participarea în Liga Europa este o onoare pentru club. Dinamo are ambiţii mari şi obiective îndrăzneţe în fiecare competiţie. Vă asigur că la fiecare meci avem motivaţie! Veţi vedea asta şi la meciul de joi cu Steaua!”

ADVERTISEMENT

dinamokiev

STEAUA-DINAMO KIEV. Meciul decisiv pentru roş-albaştrii în Europa League. Şansele de calificare sînt mici, însă elevii lui Gîlcă speră şi primul pas pentru calificare e victoria. Dacă Steaua cîştigă stă la mîna portughezilor de la Rio Ave, care nu trebuie să piardă cu Aalborg. 

STEAUA-DINAMO KIEV. Istoria confruntărilor dintre cele două cluburi datează din 1986, cînd Steaua a reuşit să cîştige cu 1-0 în SuperCupa Europei prin golul marcat de Gică Hagi. De atunci, cele două cluburi s-au întîlnit de încă 5 ori. Steaua şi Dinamo Kiev sînt la egalitate perfectă în meciurile directe, ambele echipe avînd cîte 2 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrîngeri, golaveraj 10-10.

Istoria meciurilor directe: 
uefa

Coşmar în preliminariile Ligii

STEAUA-DINAMO KIEV. După SuperCupa Europei din 1986, cele două cluburi s-au întîlnit în 2001 în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Steaua a pierdut clar meciul din Ghencea, 2-4 în faţa echipei antrenate pe atunci de Valeri Lobanovski.

323740_323740_Kiev_Steaua_2001

Meciul retur a fost o formalitate pentru Dinamo Kiev, care nu a forţat şi a încheiat la egalitate, 1-1 şi a mers mai departe. Golul steliştilor a fost marcat de Neaga.

Seara magică de la Kiev

STEAUA-DINAMO KIEV. În sezonul 2006-2007, Steaua şi Dinamo Kiev s-a întîlnit din nou în Liga Campionilor, de această dată în faza grupelor din care mai făceau parte Real Madrid şi Lyon. Meciul tur a fost unul de poveste pentru Steaua, care a reuşit cel mai bun meci din istoria participărilor în Liga Campionilor.

Roş-albaştrii i-au pulverizat pe ucraineni cu 4-1 prin golurile marcate de Ghionea, Badea şi “dubla” lui Dică. A fost ultima victorie pentru Steaua în grupele Ligii Campionilor, care a mai jucat de atunci 23 de meciuri în cea mai importantă competiţie. Steaua deţine recordul de meciuri fără victorie în grupele Ligii. VEZI VIDEO:

STEAUA-DINAMO KIEV. În retur, pe Ghencea a fost 1-1, golul egalizator a lui Dică a fost vital pentru calificarea Stelei în Cupa UEFA de pe locul 3 în grupă, în dauna ucrainenilor.

?????????????????????????????

Înfrîngere clară în tur

STEAUA-DINAMO KIEV. În meciul din tur, ambele echipe au venit după succese convingătoare în primul meci din Europa League. Steaua a învins cu 6-0 pe Aalborg pe teren propriu, în timp ce Dinamo Kiev învinsese cu 3-0 la Rio Ave.

1_dsc0112-660x400

Meciul a fost unul dominat de gazde, care au deschis scorul înainte de pauză prin Iarmolenko. Scorul a fost majorat de Kravets în minutul 66, în timp ce Rusescu a readus speranţele într-un rezultat bun în minutul 88. Totul s-a încheiat în minutul 91 prin golul marcat de Teodorovich, meciul fiind încheiat 3-1 pentru ucraineni.

STEAUA-DINAMO KIEV. Meciul ultimei şanse pentru roş-albaştrii va avea loc joi de la ora 22:00 pe Arena Naţională. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: