Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Reghe: “Dinamo va avea o susţinere mai mare”

STEAUA-DINAMO. Sîmbătă, de la ora 21:00, va avea loc primul derby Steaua-Dinamo din acest sezon. Steaua e favorită pe hîrtie, iar roş-albaştrii vor să răzbune înfrîngerea din play-off-ul...
19.08.2016 | 14:13
STEAUADINAMO Reghe Dinamo va avea o sustinere mai mare
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Sîmbătă, de la ora 21:00, va avea loc primul derby Steaua-Dinamo din acest sezon. Steaua e favorită pe hîrtie, iar roş-albaştrii vor să răzbune înfrîngerea din play-off-ul Ligii, 0-5 cu Manchester City. Laurenţiu Reghecampf a declarat că va fi un meci dificil şi se aşteaptă ca dinamoviştii să fie mai bine susţinuţi din tribune, deşi Steaua e gazda: 

STEAUA-DINAMO.“Mai sînt multe dispute cu Dinamo. Meciul de mîine seară nu e decisiv. E important pentru ambele echipe, pentru palmares.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Nu trebuie să aducem jucători. Avem un lot numeros, valoros. Am avut parte de cîteva accidentări. Toşca se recuperează în cîteva săptămîni, Golubovic şi Pintilii au fost operaţi în aceste zile. E joc de fotbal, se pot întîmpla multe. Nu ne gîndim să aducem alţi jucători.

STEAUA-DINAMO. Nu mă tem de nimeni. Rotariu şi Gnohere au jucat foarte bine, dar Dinamo reprezintă o echipă puternică. În fiecare echipă există jucători care fac diferenţa, dar eu cred că trebuie să fim atenţi la ceea ce înseamnă Dinamo. Dacă vom trata meciul foarte serios, putem cîştiga.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Deocamdată nu ştiu cîţi oameni vor fi la meci. Poate cei de la Dinamo vor avea o susţinere mai mare. Urmează o perioadă foarte bună. Vom juca în Liga Europa, poate aducem echipe puternice din Europa. Mi-aş dori să întîlnim echipe pe care să le putem bate. O calificare în primăvară ar însemna enorm pentru fotbalul românesc.

STEAUA-DINAMO. Dinamo a rîs de noi. Eu nu cred că te poţi lăuda cu acest lucru. Au păcălit nişte oameni, au pus o coregrafie pe stadion unor oameni care nu ştiau ce e în acel săculeţ.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Voi discutaţi în fiecare zi că Nicuşor Stanciu. Voi scrieţi că pleacă, eu aş şti prima dată acest lucru. La fel şi Adi Popa. Chiar dacă ar fi oferte, nu aţi auzi acest lucru de la mine. Nu există nici o piedică din partea conducerii ca aceşti jucători să plece.

STEAUA-DINAMO. Nu pot vorbi despre jucătorii Astrei. Alibec e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Din păcate e jucătorul Astrei. Cei de acolo hotărăsc. Deocamdată eu nu pot să vă spun nimic.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. E normal ca echipa Astrei să aibă altă reacţie cînd antrenorul e pe bancă. V-am spus demult acest lucru. Se vorbeşte mult despre Şumi. El s-a impus şi e normal că fiind el pe bancă, echipa să arate altfel.

STEAUA-DINAMO. Nu e greu să te integrezi într-o echipă ca Steaua. Nu vor fi probleme. Trebuie să aşteptăm momentul potrivit ca ei să intre şi să aibă rezultatul potrivit”, a declarat Reghecampf la conferinţa de presă înainte de meci.

În stagiunea trecută, în cele 6 derby-uri disputate, s-a înregistrat o victorie a lui Dinamo şi 5 rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT