Sport

EXCLUSIV. STEAUA. Surpriză cu Hamroun! S-a întors la echipă!

STEAUA. Jugurtha Hamroun a revenit în cele din urmă în România, dar Laurenţiu Reghecampf a decis să îl trimită să se antreneze separat....
26.07.2016 | 00:03
EXCLUSIV STEAUA Surpriza cu Hamroun Sa intors la echipa
ADVERTISEMENT

STEAUA. Jugurtha Hamroun a revenit în cele din urmă în România, dar Laurenţiu Reghecampf a decis să îl trimită să se antreneze separat.

 STEAUA. “Fugarul” Hamroun a revenit acasă. Plecat fără voia conducerii în Elveţia, pentru a negocia cu Al Sadd, în cele din urmă mijlocaşul algerian a decis să nu forţeze prea mult lucrurile mai ales că Gigi Becali a mărturisit că se vor lua decizii dure împotriva sa.

ADVERTISEMENT

“Pentru gestul făcut de Hamroun pot să vă spun că el nu va pleca nici dacă îmi dau arabii 5 milioane de euro pe el. Nu se poate aşa ceva! Cînd a avut nevoie de mine l-am ajutat, iar acum ne face aceste probleme? O să plătească scump!”, a tunat latifundiarul din Pipera.

S-a antrenat separat la Domneşti

STEAUA. Conştient că lucrurile pot să degenereze, Hamroun a hotărît împreună cu tatăl său să revină în România duminică seară, dar Reghe s-a ţinut pe poziţii. “Hamroun nu o să facă parte din lot pentru deplasarea la Praga. Am decis lucrul acesta şi nu revin asupra hotărîrii. Să îi puneţi la dispoziţie un preparator fizic pentru a se antrena separat la Domneşti”, a fost ordinul antrenorului stelist.

ADVERTISEMENT

În cursul dimineţii de luni, algerianul s-a pregătit alături de un preparator fizic la baza de la Domneşti, în timp ce coechipierii săi au plecat la Praga pentru prima manşă a dublei cu Sparta din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. “Lui Hamroun o să îi dăm penalitate 25% din salariu că a plecat. O să meargă la 6 dimineaţa la antrenament, la liceu. El o să se întoarcă, o să vină la echipă conform regulamentului, dar nu va juca.

Dacă nu vrea să mai rămînă şi doreşte să semneze cu altcineva, doi ani de suspendare. Şi, cu asta, basta! Steaua nu a fost nicodată îngenuncheată în faţa unui fotbalist şi nici Becali. Dacă îl suspend, atunci nu îi mai dau salariu”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Gestul lui Jugurtha Hamroun nu o să rămînă nepedpsit de către patronul Stelei, Gigi Becali. Apropiaţii omului de afaceri au dezvăluit că amenda pregătită algerianului va fi cea mai mare din istoria clubului roş-albastru.

STEAUA. Detaliile oferite în exclusivitate de FANATIK.RO în urma plecării bruşte a lui Hamroun de la Steaua (vezi detalii AICI) şi excluderea acestuia din lotul pentru meciurile cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, continuă.

Amendă de 35.000 euro!

STEAUA. Deşi din interiorul clubului stelist au apărut informaţii că amenda lui Hamroun s-ar cifra undeva între 5000 şi 10000, suma este infinit redusă faţă de gîndurile reale ale lui Gigi Becali. Patronul campionei le-a transmis subordonaţilor să pună în aplicare cea mai dură clauză din contract.

“Vrea să îi aplice lui Hamroun cea mai mare sancţiune: 25% din contract! Asta înseamnă o amendă de aproximativ 35.000 euro! Este o amendă record pentru Steaua.

Gestul pe care Hamroun l-a făcut i se pare incalificabil lui Becali. Nu poţi să laşi echipa baltă cu trei zile înaintea unui meci important, mai ales că antrenorul avea planuri cu tine, ca jucător. Dacă o să se transfere, amenda va fi oprită din primele şi salariile restante. Dacă Hamroun o să rămînă, o să i se oprească în mai multe tranşe”, a fost dezvăluirea făcută de sursele autorizate FANATIK.RO.

Precedente dure cu străinii

STEAUA. Trecutul străinilor la Steaua şi pedepsele pe care Gigi Becali le-a aplicat în momentul în care aceştia au călcat strîmb în afara gazonului nu este unul care să îi ofere o doză de optimism lui Hamroun. Escapadele în cluburi ale lui Brandan, Bomfim şi Ricardo s-au soldat cu amenzi usturătoare, apropiate de cea pe care Becali i-o pregăteşte lui Hamroun. Totuşi, algerianul urmează să deţină recordul absolut! “În contract sînt anumite clauze legate de viaţa extrasportivă şi imaginea clubului, iar penalizările sînt mari”, preciza, în trecut, Gigi Becali.

10 goluri şi 6 pase de gol a oferit Hamroun în cele 36 partide jucate pentru Steaua

ADVERTISEMENT