Sport

STEAUA. FOTO! Arla A SEMNAT cu Watford! Ce STELIST îl urmează

UPDATE 23:30 / După Giedrius Arlauskis, care la finalul sezonului a semnat cu Watford, un alt jucător este pe cale de a se despărţi de echipa din Ghencea. Srgian Luchin mai are contract încă un...
05.06.2015 | 00:08
STEAUA FOTO Arla A SEMNAT cu Watford Ce STELIST il urmeaza
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:30 / După Giedrius Arlauskis, care la finalul sezonului a semnat cu Watford, un alt jucător este pe cale de a se despărţi de echipa din Ghencea. Srgian Luchin mai are contract încă un an cu formaţia campioană, dar gîndul lui nu-i mai este la trupa care tocmai a cîştigat al 26-lea titlu.

Trei ani a jucat Luchin la Dinamo, după care s-a transferat la Botev Plovdiv. Rămînea un dinamovist convins, în inima fanilor din ”Ştefan cel Mare”. Numai că i-a dat pe toţi pe spate atunci cînd a trădat, semnînd în vara anului trecut cu Steaua. Nu a convins, însă, la rivala de moarte a ”cîinilor”. După un an în care a stat mult pe banca de rezerve, Luchin e decis să rupă contractul cu echipa finanţată de Gigi Becali. Sursele FANATIK.RO au aflat că fundaşul ”roş-albaştrilor” încearcă o reziliere amiabilă, dar în urma căreia să nu iasă prea şifonat financiar.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Vrea să plece gratis

Srgian Luchin este nemulţumit de faptul că devenise un ”apropiat” al băncii de rezerve în mandatul lui Costel Gâlcă, iar iminenta numire a lui Mirel Rădoi nu-l face să creadă că va deveni un titular cert. Aşa că soluţia pe care a pregătit-o este rezilierea contractului, care este scadent abia în vara anului viitor. Fundaşul încearcă o întrevedere cu finanţatorul Gigi Becali, pentru a rezolva situaţia cît mai repede. Luchin vrea să-i ceară lui Gigi Becali un favor, anume, să-l lase să plece gratis. Fotbalistul ar fi dispus să renunţe la banii restanţi pe care clubul îi are faţă de el, salariul pe două luni, doar pentru ca Becali să accepte rezilierea după doleanţele lui.

Gigi este de acord cu rezilierea

FANATIK.RO a aflat că finanţatorul ştie că Luchin nu mai vrea să continue la Steaua. Mai mult, el s-a destăinuit apropiaţilor că este de acord cu rezilierea contractului. Nu le-a spus însă dacă-l va lăsa liber, sau va încerca să ia nişte bani, după un eventual transfer al lui Srgian Luchin. Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce pe Luchian de la Botev Plovdiv.

ADVERTISEMENT

17 meciuri în toate competiţiile a jucat Luchin pentru Steaua

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Srgian Luchin, conform transfermarkt.de

*************************************************************************************************************************

UPDATE 4 iunie, ora 18:39  / Fostul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis a semnat un contract cu gruparea de Premier League, Watford. Site-ul clubului a făcut anunţul oficial. VEZI ÎN GALERIE FOTO CAPTURĂ DE PE SITE-UL CLUBULUI CLICK PE POZA

ADVERTISEMENT

Englezii scriu despre performanţele pe care le-a realizat portarul alături de Steaua şi Unirea Urziceni şi despre prestaţiile bune de la echipa naţională. Arlauskis. Watford e nou promovată în prima ligă din Anglia după ce a încheiat pe locul 2 în Championship. 

BOMBA ZILEI!!! REFUZAT DE FRF, RADOI REVINE PE TEREN IN TRICOUL STELEI!!! “IN LOCUL LUI PREPELITA!!!” 

****************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

UPDATE / Giedrius Arlauskis a primit o penalitate sportivă de 6.000 de lei  şi o suspendare de patru jocuri, după eliminarea de la meciul cu CSMS Iaşi. Arlauskis, aflat pe banca de rezerve, a fost eliminat de arbitrul Balaj, după ce a avut o dispută verbală cu unul dintre asistenţi.

FOTO EXCLUSIV!!! A SEMNAT ASEARA SI PLEACA LA ARABI!!!

******************************************************************************************************************

STEAUA. Probleme pentru Giedrius Arlauskis, cel care a apărat în acest sezon buturile Stelei.

ULTIMA ORA!!! NUMIREA ZILEI IN LIGA 1!!! EL E ANTRENORUL CARE SE VA BATE LA TITLU!!! E OFICIAL!!! ANUNTUL FACUT IN URMA CU PUTIN TIMP!!!

Eliminat în partida cu CSMS Iaşi, din ultima etapă a returului, lituanianul se confruntă cu probleme mult mai mari decît bănuia. Pe jucătorul de 27 de ani îl vor urmări gesturile nesăbuite din partida cu formaţia moldoveană şi în noua ediţie de campionat!

STEAUA. La finalul meciului dintre Steaua şi CSMS Iaşi, Cristi Balaj îi acorda cartonaşul roşu lui Giedrius Arlauskis, deşi acesta era pe banca de rezerve. Reacţia portarului a fost de neînţeles pe plan sportiv, însă motivul a fost larg dezbătut în vestiarul campioanei.

INCREDIBIL!!! STEAUA A FACUT EVENTUL, DAR FOTBALISTUL SIMBOL S-A RUPT!!! CE GHINION!!! RATEAZA MECIUL DECISIV AL NATIONALEI!!! CE S-A INTAMPLAT!!!

“A dorit să aibă vacanţă mai devreme, să nu se mai complice pentru meciul din finala Cupei României, cu U Cluj”, au susţinut vocile cu personalitate şi experienţă din vestiarul Stelei.

Eliminat că a înjurat arbitrul

STEAUA. Eliminarea lui Arlauskis nu a survenit în meciul cu CSMS Iaşi din cauza protestelor vehemente venite dinspre banca de rezerve a Stelei, care a reacţionat dur după ce Cristi Balaj nu a acordat 11 metri în două situaţii cerute de oficialii Stelei.

HAGI A DAT LOVITURA VERII CU TRANSFERUL ASTA!!! 4 MILIOANE DE EURO!!!

“Balaj a fost înjurat de către Arlauskis, iar arbitrul i-a spus observatorului aceste aspecte şi le-a trecut în raport. Va fi judecat de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Va fi suspendat la Watford

STEAUA.  Sursele din cadrul CCA au dezvăluit că în urma raportului primit, Giedrius Arlauskis o să primească între două şi patru etape pentru injuriile aduse brigăzii de arbitri.

TRANSFERUL ZILEI IN LIGA 1!!! S-AU INTARIT PENTRU CUPELE EUROPENE!!! FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA!!!

“I s-au trecut circumstanţe agravante, nu o să primească doar o etapă de suspendare. Credem că trei etape va fi suspendarea pe care Arlauskis o va încasa”, au decretat surse federale pentru FANATIK.RO. Suspendarea pe care lituanianul o să o primească va fi activă şi în Anglia. Prin urmare, Arlauskis nu va putea fi folosit în primele meciuri oficiale ale noii sale echipe, Watford.

ADVERTISEMENT
Tags: