Sport

STEAUA. Şumudică A CONFIRMAT Fanatik: “Niculae A REFUZAT oferta pentru Budescu şi De Amorim!”

UPDATE 20:35 /Marius Şumudică a confirmat FANATIK.RO în direct la Dolce Sport. "Nu Budescu e ţinta principală a Stelei, ei îl vor pe Alibec şi De Amorim. E diferenţă de cîteva sute de mii...
05.06.2015 | 00:04
STEAUA Sumudica A CONFIRMAT Fanatik Niculae A REFUZAT oferta pentru Budescu si De Amorim
ADVERTISEMENT

UPDATE 20:35 /Marius Şumudică a confirmat FANATIK.RO în direct la Dolce Sport. “Nu Budescu e ţinta principală a Stelei, ei îl vor pe Alibec şi De Amorim. E diferenţă de cîteva sute de mii între ce oferă Steaua şi ce vrea Ioan Niculae. La cum îl cunosc eu pe patronul echipei, chiar nu cred că se va face. Buduru l-a informat pe Niculae de această ofertă, iar el a refuzat categoric”, a spus Marius Şumudică.

***************************************************

STEAUA. Probleme mari pentru Gigi Becali, anunţul public făcut de finanţatorul campioanei în privinţa jucătorilor doriţi oferindu-i bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

După ce FANATIK.RO a publicat, în exclusivitate, detaliile despre oferta făcută de Steaua pentru Constantin Budescu şi William De Amorim (vezi detalii AICI), noi informaţii despre transferurile celor doi mijlocaşi la campioana României ies la suprafaţă.

FOTO EXCLUSIV!!! A SEMNAT ASEARA SI PLEACA LA ARABI!!!

STEAUA. După ce oficialii Stelei au făcut oferta oficială pentru fotbaliştii doriţi de campioană, cei doi preşedinţi ai cluburilor implicate discutînd ore în şir despre ceea ce se anunţa a fi cele mai răsunătoare transferuri din acest început de vară, un impediment solid poate spune “Adio!” trecerii lui Budescu şi Amorim la Steaua.

ADVERTISEMENT

Niculae, mesaj pentru Becali

STEAUA. Deşi în primă fază şi-a dat acceptul pentru trecerii celor doi la Steaua, singurul transfer blocat din cauza preţului fiind acela al lui Silviu Lung jr., Niculae s-a răzgîndit şi în privinţa lui Budescu şi De Amorim!

OFICIAL! STEAUA. VESTE TRISTA!!! E SUSPENDAT PENTRU NOUL SEZON!!! DECIZIA LPF DE ULTIMA ORA!!! CAT STA PE TUSA

“Patronul Astrei a fost vizitat de un prieten apropiat care i-a transmis că nu poate să îi transfere pe cei doi tocmai la o contracandidată la titlu. Dacă vrea să îi vîndă, să o facă în străinătate. Ofertă de peste graniţă există, dar sumele nu îl mulţumesc pe Niculae”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul celui mai bogat român din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Finanţatorul echipei giurgiuvene a fost iniţial de acord cu oferta Stelei pentru că în momentul arestării sale, a transmis ordine către echipă că se vor finanţa singuri pînă cînd lucrurile se vor calma.

ULTIMA ORA!!! CE SE INTAMPLA CU TRANSFERUL LUI CERNAT LA STEAUA!!! TELEFONUL DECISIV DIN PUSCARIE 

STEAUA.  Ioan Niculae a ţinut cont de sfaturile apropiatului şi a dorit să le transmită, prin Petre Buduru, un mesaj atît lui Gigi Becali, dar şi jucătorilor vizaţi.

ADVERTISEMENT

“Nu mai este nimeni de vînzare la Steaua. Vă dau eu 2 milioane euro ca să rezolvaţi problemele şi începeţi să vă autofinanţaţi după startul cupelor europene”, a fost mesajul transmis de milionar.

ADVERTISEMENT