Fotbal intern

VIDEO. Steaua-Villarreal 1-1. La un pas să scufunde “SUBMARINUL”

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, scor 1-1, în etapa a 2-a din grupele Ligii Europa, pe "Naţional Arena". Trupa lui Laurenţiu Reghecampf se află pe ultimul loc în grupa L....
29.09.2016 | 21:30
VIDEO SteauaVillarreal 11 La un pas sa scufunde SUBMARINUL
ADVERTISEMENT

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, scor 1-1, în etapa a 2-a din grupele Ligii Europa, pe “Naţional Arena”. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf se află pe ultimul loc în grupa L. “Roş-albaştrii” au adunat doar un punct în două etape. Grupa este condusă de Villarreal cu 4 puncte, urmată de Osmanlispor şi Zurich, cîte trei fiecare.

Următorul meci al Stelei în grupa L va fi pe 20 octombrie, pe “Naţional Arena”, contra celor de la FC Zurich.

ADVERTISEMENT

Min. 93. Finalul partidei.

Min. 91. Jakolis pătrunde în careu, trece de Bakambu, şutează, dar balonul este respins de Andres. Mijlocaşul Stelei putea să cadă în careul celor de la Villarreal după ce Bakambu i-a pus mîna în faţă, dar a ales să continue jocul.

Min. 89. Intră Popescu, iese William De Amorim.

Min. 82. Iese Borre, intră Bakambu.

Min. 82. Castillejo pătrunde în careul lui Niţă, dar balonul este respins în afara careului.

Min. 78. Iese Golubovic, intră Tănase.

Min. 77. Iese Popa, intră Jakolis.

Min. 75. N’Diaye primeşte cartonaşul galben.

Min. 74. Rukavina primeşte cartonaşul galben.

Min. 73. Iese Cheryshev, intră Soriano.

Min. 66. Momcilovic încearcă să înscrie cu o lovitură de cap, dar balonul trece pe lîngă poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 66. Samu Castillejo îl înlocuieşte pe Alexandre Pato.

Min. 55. Borre vede cartonaşul galben pentru un fault la Toşca!

Min. 51. De Amorim centrează în careul oaspeţilor, Rukavina loveşte balonul cu mîna. Steliştii au cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. VIDEO

Min. 47. William de Amorim a fost foarte aproape să majoreze avantajul. Mijlocaşul a şutat puternic din afara careului, dar balonul a lovit bara transversală. VIDEO

ADVERTISEMENT

Min. 46. A început a doua repriză.

*Iată statistica primei reprize:

687148_687148_statistica

Min. 45. Finalul primei reprize.

Min. 44. William de Amorim cade lîngă careul de 16 metri, iar arbitrul a acordat lovitură liberă pentru stelişti.

Min. 42. Cheryshev trimite în careul lui Niţă, dar Tamaş este atent şi respinge în afara careului.

ADVERTISEMENT

Min. 35. Moke a riscat în faţa lui Cheryshev şi a fost foarte aproape să piardă balonul în faţa careului, dar Tamaş a intervenit bine şi a îndepărtat pericolul.

Min. 20. GOL STEAUA. Muniru marchează după ce Andres scapă în faţă un balon centrat de William De Amorim. VIDEO

Min. 14. Gabi Tamaş îşi încearcă norocul cu un şut de la mare distanţă, dar balonul nu îi pune probleme lui Andres.

Min. 9. GOL VILLARREAL. Borre primeşte în spatele apărării Stelei, trece de Toşca şi înscrie cu un şut printre picioarele lui Niţă. VIDEO

Min. 8. William De Amorim a pătruns în careul spaniolilor, trimite, dar balonul ajunge în braţele portarului Andres.

Min. 5. Jonathan a executat o lovitură liberă, dar Tamaş se află pe o poziţie bună şi respinge balonul în corner.

Min. 3. Bonera îl faultează pe Boldrin, dar nu primeşte cartonaşul galben ci este doar avertizat de arbitru.

Min. 1. A început meciul.

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update 18:48 / Iată echipele de start:

STEAUA. Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Rezerve: Stăncioiu – Mitrea, Tudorie, Tănase, Jakolis, Achim, O. Popescu

VILLARREAL. Andres – Rukavina, Masacchio, Bonera, Angel – Jonathan, D’Diaye, Soriano, Cheryshev – Borre, Pato

Rezerve: Gaspar, Alvaro, Hernandez, Bakambu, Castillejo, Roberto Soriano, Mariano Barbosa

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE 18:40 / “Jucăm pentru a nu pierde, nu putem să pierdem acest meci şi dacă vom face un egal, cred că este un rezultat bun pentru noi.

Trebuie să uităm acel meci din Turcia, am pierdut acolo şi acum trebuie să mergem mai departe.  Vreau să joc cît mai bine şi să ajut Steaua.

Nu ştiu nimic despre acel meci din 2005, Villarreal – Steaua. Dacă facem 0-0 cu Villarreal este bine, să vedem”, a spus Boldrin.

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Nu mai puţin de două ore şi jumătate au mai rămas pînă la întîlnirea dintre Steaua şi Villarreal, din etapa a 2-a a grupelor Ligii Europa.

Spaniolii de la AS au distrus echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Jugurtha Hamroun, jucător împrumutat la Al Sadd, apare în primul 11 şi va juca pe postul de fundaş dreapta. CLICK AICI SĂ VEZI CE ALTE NOUTĂŢI APAR ÎN LOTUL STELEI

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE / Ogăraru şi-a amintit de partida din urmă cu 11 ani: “Cea mai frumoasă atmosferă!” (VEZI DETALII)

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UpdateElevii lui Laurenţiu Reghecampf nu vor avea parte de un stadion plin la meciul cu Villarreal, joi, ora 20:00, din etapa a 2-a a grupelor Ligii Europa. Iată aici cîte bilete s-au vîndut cu o zi înaintea partidei.

Iată echipa probabilă a Stelei:

Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Muniru, Boldrin – Popa, Tănase, De Amorim – Golubovic

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Laurenţiu Reghecampf a prefaţat meciul cu Villarreal, din Europa League. În ciuda jocurilor slabe din ultima perioadă, tehnicianul vicecampioanei speră că fotbaliştii săi au învăţat din greşelile din partidele recent încheiate.

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Reghe despre meciul cu Villarreal: “Nu este un moment prost al nostru, chiar dacă avem anumite probleme de lot. Avem jucători care nu vor putea evolua diseară. Sper ca cei care vor intra pe teren să dea dovadă de maturitate, iar în faza de apărare de profesionalism. Trebuie să tratăm faza defensivă mult mai bine, am luat uşor goluri. Sînt sigur că reacţia jucătorilor va fi alta cu Villarreal. Va fi foarte greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să intrăm bine în meci, să nu fim crispaţi, să jucăm fotbal. Sînt sigur că la meciul din Europa League jucătorii mei vor avea altă ambiţie. “

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE……..despre criticile patronului: “Fotbaliştii ştiu ce înseamnă să fii la Steaua: cînd ai evoluţii bune, devii un jucător important. Cînd ai prestaţii slabe, trebuie să te aştepţi să ai parte de reacţii negative. Eu nu cred că fotbaliştii mei sînt afectaţi de ceea ce declară patronul”

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE…….despre importanţa unui egal cu Villarreal: “Orice rezultat pozitiv cu Villarreal este bun pentru noi. Este o echipă care are un anumit statut, va fi greu şi pentru noi, şi pentru Astra”

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE…….despre transferul lui Alibec: “Nu ştiu nimic despre transferul lui Denis Alibec. Aseară am fost în cantonament, nu l-am urmărit pe Denis Alibec. Este un jucător pe care îl doresc foarte mult, dar trebuie să vedem că a semnat”

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE……..despre cantonamentele lungi şi meciul cu CS U Craiova: “Ambele meciuri sînt importante, atît cel din Europa League, cît şi cel contra lui CS U Craiova. Important e ca acest sezon să îl terminăm pe primul loc, chiar la mare distanţă de locul secund. Chiar dacă este greu pentru jucători, nu avem cum să nu îi ţinem în cantonament pentru că avem meciuri din 3 în 3 zile”

ADVERTISEMENT