Sport

Ștefan Baiaram a dezvăluit jucătorul pe care îl admiră din SuperLiga: „Sper să iau cât mai mult din calitățile lui”. Video

Ștefan Baiaram a răspuns întrebărilor primite de la suporterii Universității Craiova. „Decarul” oltenilor a dezvăluit numele jucătorului din SuperLiga căruia îi admiră calitățile
28.10.2022 | 16:15
Stefan Baiaram a dezvaluit jucatorul pe care il admira din SuperLiga Sper sa iau cat mai mult din calitatile lui Video
Ștefan Baiaram a dezvăluit jucătorul pe care îl admiră din SuperLigă: „Sper să iau cât mai mult din calitățile lui”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a fost eroul Universității Craiova în etapa precedentă din SuperLigă, fiind marcatorul celor două goluri din partida cu UTA Arad, scor 2-1. „Dubla” înscrisă împotriva arădenilor au fost primele reușite din acest sezon în tricoul „alb-albaștrilor”.

Ștefan Baiaram vrea să câștige titlul cu oltenii: „Acesta ar fi obiectivul meu la Universitatea Craiova”

Tânărul jucător al „alb-albaștrilor” a mărturisit că își dorește să câștige titlul de campionă a României cu Universitatea Craiova la sfârșitul sezonului. Până atunci, Ștefan Baiaram a declarat că se gândește la următoarele confruntări din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Sper să ajung cât mai departe, să îmi fac datoria cât pot de bine la Universitatea Craiova, să luam un trofeu. Noi ne gândim să luam meci de meci, să întrăm în play-off și la sfârșit să ne batem la campionat. Acesta ar fi obiectivul meu la Universitatea Craiova, să iau un titlu”, a declarat internaționalul român de tineret.

La fel ca și Mirel Rădoi, jucătorul Universității Craiova se așteaptă la o partidă dificilă împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ștefan Baiaram a recunoscut că nu și-a propus să marcheze un anumit număr de goluri în sezonul 2022-2023 din SuperLigă și îți dorește să ajute echipa prin evoluțiile sale bune.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine, a fost un meci bun făcut de toată echipa, nu doar de mine (n.r. cu UTA Arad, scor 2-1). Va fi un meci foarte greu cu Sepsi, care este o echipă bătăioasă, arțâgoasă. Consider că ne va aștepta un meci destul de dificil.

Eu sper să joc cât mai bine și dacă voi avea evoluții foarte bune, cred că o să și marchez. Nu mă gândesc să dau un anumit număr de goluri, mă gândesc să îmi fac datoria și pe jocul bun vor veni și rezultatele”, a spus Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram, despre jucătorul pe care îl admiră din SuperLiga: „Îmi place foarte mult cum protejează, ce tehnică în regim de viteză are și cum șutează la poartă”

Denis Alibec se află într-o formă excelentă la Farul Constanța, iar Ștefan Baiaram a mărturisit că îi admiră calitățile jucătorului antrenat de Gică Hagi. Fotbalistul „juveților” a mărturisit că încearcă să învețe cât mai multe de la atacantul de 31 de ani al constănțenilor.

„Din România apreciez câțiva fotbaliști, pot spune că de Denis Alibec îmi place. Îmi place foarte mult cum protejează, ce tehnică în regim de viteză are și cum șutează la poartă. Consider că este un jucător foarte bun, pentru campionatul românesc și sper să iau cât mai mult din calitățile lui și să le îmbunătățesc”, a spus Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 19 ani al „Științei” a declarat că Gabi Tamaș este unul dintre cei mai dificili fundași pe care i-a întâlnit în SuperLigă. Ilie Balaci este unul dintre idolii lui Ștefan Baiaram, care își dorește să îi calce pe urmele fostului mare fotbalist al Universității Craiova.

„Cel mai greu adversar pot spune că este Tamaș, am avut multe clinciuri cu el când a jucat pe «Ion Oblemenco». Este un adversar foarte greu de driblat. Eu am încercat și încerc să îi calc pe urme legendarului Ilie Balaci și pe această cale vreau să îi spun Dumnezeu să îl odihnească”, 

Este un idol pentru mine și familia mea, am urmărit multe secvențe cu el și sper să îl calc pe urme. Din talentul pe care îl avea, consider că tot să reușesc și eu puțin”, a declarat Ștefan Baiaram.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,30 este cota pentru „peste 2.5 goluri” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT