Sport

Ștefan Baiaram și-a aflat verdictul după accidentare! Cât va lipsi de la Universitatea Craiova

Ștefan Baiaram s-a accidentat la antrenamentele echipei naționale U21, iar FANATIK a aflat verdictul medicilor în cazul „decarului” Universității Craiova.
10.09.2023 | 16:55
Stefan Baiaram sia aflat verdictul dupa accidentare Cat va lipsi de la Universitatea Craiova
Ștefan Baiaram și-a aflat verdictul după accidentare! Se risipesc din emoțiile lui Reghecampf. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Emoțiile lui Laurențiu Reghecampf în privința lui Ștefan Baiaram se risipesc după accidentarea suferită la echipa națioală U21. „Decarul” alb-albaștrilor i-a făcut loc lui Marian Danciu în lotul lui Daniel Pancu, iar FANATIK a aflat verdictul medicilor pentru „perla” Universității Craiova.

Ștefan Baiaram și-a aflat verdictul după accidentare! Se risipesc din emoțiile lui Reghecampf

Ștefan Baiaram a primit convocarea lui Daniel Pancu pentru partida din preliminariile Campionatului European U21, însă nu îi va putea ajuta pe „tricolori” în deplasarea din Albania. „Decarul” Universității Craiova s-a accidentat la antrenamente, iar selecționerul a fost nevoit să apeleze la serviciile unui alt jucător al „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu l-a convocat pe Marian Danciu, fiind una dintre soluțiile principale ale lui Laurențiu Reghecampf în ceea ce privește regula U21. Totuși, tânărul mijlocaș și-a pierdut locul în primul „11” al Universității Craiova după revenirea lui Ștefan Baiaram.

Din informațiile FANATIK, Ștefan Baiaram a resimțit dureri musculare în timpul unei ședinte de pregătire și a fost nevoit să părăsească lotul „tricolorilor”. „Decarul” Universității Craiova a suferit o leziune musculară la piciorul drept, însă ar fi șanse să fie recuperat pentru ca Laurențiu Reghecampf să îl poată folosi în primele partide după pauza competițională.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a revenit la Universitatea Craiova după o serie de accidentări, iar suporterii „alb-albaștrilor” au așteptări mari de la mijlocașul crescut la formația din Bănie. Acesta a spart gheața în partida cu UTA Arad și a marcat primul gol în tricoul „juveților” din 2023.

Ștefan Baiaram, marele absent de la EURO 2023: „O amintire neplăcută pentru mine. Nu m-am așteptat”

Ștefan Baiaram a ratat Euro 2023 U21 din cauza unei accidentări din finala Ligii de Tineret cu UTA Arad. Mijlocașul le-a dat o mână de ajutor „leuților” din Bănie pentru a se califica în Youth League, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Accidentarea l-a ținut pe Ștefan Baiaram în afara terenului pentru aproape două luni. Mijlocașul Universității Craiova a povestit ce a trăit după ce a ratat prezența în lotul „tricolorilor” pentru EURO 2023 U21, dar și dezamăgirea pe care a avut-o după primirea verdictului.

„Din păcate EURO 2023 este o amintire neplăcută pentru mine, pentru că am suferit o accidentare la coapsă cu o săptămână înainte. Atunci nu m-am aşteptat să fie aşa de serios, adică să fie ruptură musculară şi să nu pot juca la EURO.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu am putut fi alături de colegii mei să îi ajut. Ar fi însemnat enorm pentru mine. A fost ceva dureros, am trăit meciurile României din faţa televizorului cu foarte mari emoţii. E foarte important pentru moralul nostru să începem cu o victorie cu Albania. E un grup nou, o campanie nouă de calificare.

Toţi suntem pregătiţi pentru a ne califica la Campionatul European. Ăsta este obiectivul nostru, al tuturor. Acum, pe lângă noii colegi, mă simt puţin bătrân la naţionala Under 21. ”, a declarat Ștefan Baiaram la convocarea în lotul lui Daniel Pancu.


  • 1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT