News

Ștefan Mandachi, omul cu metrul de autostradă, un nou proiect care va face vâlvă. De ce își laudă rivalii. Video

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care s-a remarcat cu metrul de autostradă, dar și cu multe alte proiecte îndrăznește, revine în prim plan cu o nouă provocare. Acesta își laudă public rivalii de pe piață.
21.03.2022 | 22:10
Stefan Mandachi omul cu metrul de autostrada un nou proiect care va face valva De ce isi lauda rivalii Video
Ștefan Mandachi, un nou proiect original. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a înviorat România cu proiectul ”primul metru de autostradă din Moldova”, s-a afirmat prin numeroase alte inițiative, iar recent a apărut pe prima pagină din New York Times, Ștefan Mandachi surprinde printr-o nouă mișcare.

Ștefan Mandachi, un nou proiect original

Despre Ștefan Mandachi este cunoscut faptul că a creat lanțul românesc de restaurante Spartan. Acestea se luptă cu giganții KFC şi McDonald’s pe piața fast-food-urilor.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestei rivalități de pe piața comercială, omul de afaceri are o inițiativă unică. Într-un clip postat pe contul său de Facebook, Mandachi își laudă rivalii.

Iar laudele nu sunt doar vorbe, ci ”fapte”. Acesta se filmează în timp ce consumă un pachet cu produse de la KFC, al cărui fan se declară public.

ADVERTISEMENT

În aceeași filmare, Ștefan Mandachi dezvăluie că nu ezită să mănânce și de la McDonald’s, un alt lanț care concurează cu Spartan.

”KFC este cel mai important competitor pentru Spartan, dar asta nu înseamnă că trebuie să arunc cu noroi în KFC. Din contră, eu sunt fan KFC și mănânc la KFC. 

ADVERTISEMENT

Niciodată, dar niciodată să nu-ți vorbești urât competiția. Nu vorbi urât despre competitorii tăi. Judecătorul trebuie să fie clientul. Numărul de bonuri judecă.

Odată, un diliman mi-a făcut o poză când îmi comandam de la McDonald’s și își dădea coate după aia: ‘Domne, cum mănâncă Mandachi de la McDonald’s?!’ Pentru că îmi place”, spune Mandachi.

ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi: ”Dacă cei cu care concurezi devin mai buni, și tu devii mai bun”

Mandachi le explică celor surprinși de gestul său care este ideea pe care vrea să o exprime. Acesta spune că un rival puternic face ca motivația să crească.

”Trebuie să înțelegi o dată pentru totdeauna: dacă cei cu care concurezi devin mai buni, și tu devii mai bun. Te inspiră, te motivează să investești în afacerea ta.

Pe de altă parte, există o vorbă: ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape”, mai adaugă Ștefan Mandachi.

ADVERTISEMENT