News

Ștefan Păscuță, jurnalist Pro TV, a plecat de la postul de pe Pache pentru a fi prezentator la B1 TV

20.09.2020 | 13:58
Stefan Pascuta jurnalist Pro TV a plecat de la postul de pe Pache pentru a fi prezentator la B1 TV
Ștefan Păscuță, jurnalist Pro TV, a plecat de la postul de pe Pache pentru a fi prezentator la B1 TV. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ștefan Păscuță, unul dintre jurnaliștii postului de televiziune Pro TV, și-a anunțat plecarea definitivă din trust. Corespondentul din Cluj-Napoca, care era de 4 ani reporter, a semnat contractul cu o altă televiziune, unde va apărea în calitate de prezentator.

Mai exact, jurnalistul s-a retras la începutul anului din presă pentru a se axa pe cu totul alt domeniu, însă acum a transmis că se va întoarce acolo unde se simte cel mai bine. Așadar, fostul reporter a confirmat pentru FANATIK că a semnat un contract cu B1 TV.

ADVERTISEMENT

Fostul reporter de la Pro TV a început deja noua slujbă, putând fi urmărit în fiecare dimineață pe micile ecrane. Ștefan Păscuță prezintă știri de ultima oră din țară, dar și din străinătate. Se pare că noul rol îl prinde bine pentru că se descurcă de minune.

Ștefan Păscuță, fost reporter Pro TV, revine pe micile ecrane. Cu cine a semnat

„După aproape 4 ani, vreau să vă anunț că astăzi a fost ultima mea zi în calitate de corespondent la Știrile Pro TV”, scria în luna ianuarie Ștefan Păscuță pe Facebook, notează paginademedia.ro. 

ADVERTISEMENT

„Am o ofertă, dar nu în presă. Vreau să fac o pauză pentru moment și văd pe viitor, nu exclud o revenire vreodată”, a completat la vremea respectivă fostul reporter al știrilor Pro TV, mai arată sursa menționată.

Ștefan Păscuță, prezentator B1 TV
Ștefan Păscuță, prezentator B1 TV. Sursa foto: captură video B1 TV

Ștefan Păscuță, de la reporter Pro TV la prezentator B1 TV

„M-am alăturat de luni bune unui proiect care mi-a stârnit interesul din prima clipă. YeParking este un proiect la care lucrăm o echipă întreagă, iar împreună cu o comunitate fantastică reușim zilnic să schimbam mentalități.

ADVERTISEMENT

Pentru că vreau o țară ca afară și visez la orașe unde un lucru banal, să nu mai fie o problemă. Ești sătul să îți pierzi timpul căutând un loc de parcare? Îți propun să faci parksharing”, scria jurnalistul la începutul lunii septembrie în mediul online.

Așadar, după 8 luni departe de micile ecrane, fostul corespondent de la Pro TV a revenit la prima sa pasiune, mai ales că nu a exclus niciodată posibilitatea de a se întoarce.

ADVERTISEMENT

Ștefan Păscuță nu a fost singurul jurnalist care s-a despărțit de postul de pe Pache Protopopescu. Alte două vedete au părăsit platourile Pro TV, după ce au semnat cu alte televiziuni. Printre acestea se numără Raluca Maniță, Raisa Humeniuc și Laura Goarnă.

Primele două se numără în momentul de față printre prezentatoarele postului deținut de Adrian Sârbu, adică Aleph News. Cât despre Laura Goană, tânăra care a lucrat la Pro TV aproximativ un an, jurnalista s-a axat pe o carieră în PR.

ADVERTISEMENT