Sport

Ștefan Radu, revenire de senzație! Ce se întâmplă cu legenda lui Lazio

Ștefan Radu este gata să revină la Lazio, echipă pentru care a scris istorie timp de 15 ani. Ce planuri au șefii lazialilor cu legenda lor
13.03.2024 | 13:40
Stefan Radu revenire de senzatie Ce se intampla cu legenda lui Lazio
Ștefan Radu, revenire de senzație! Ce se întâmplă cu legenda lui Lazio. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu e gata să revină la Lazio. Retras la finalul sezonului trecut, după 15 ani petrecuți în tricoul grupării din capitala Italiei, fostul fundaș este luat în calcul pentru un post de conducere.

Ștefan Radu, dorit înapoi la Lazio. Ce propunere ar urma să primească românul

Deși s-a lăsat de fotbal, Ștefan Radu (37 de ani) nu duce lipsă de oferte. Fostul fundaș e dorit cu insistență la cele două cluburi pentru care a evoluat, Dinamo și Lazio. Dacă în Ștefan cel Mare a fost dorit în perioada când Vlad Iacob era administrator special, din partea italienilor, propunerea ar putea veni în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia anunță că Ștefan Radu este dorit pentru un post de conducere la gruparea biancocelestă. Conform lalaziosiamonoi.it, „Boss” așa cum era poreclit românul de fanii lui Lazio e în pole position să ocupe funcția de coordonator al Centrului de Copii și Juniori.

Inițial, șefii clubului din Roma au vrut să îi ofere acest post unei alte legende. Este vorba despre Senad Lulic, dar bosniacul nu pare tentat de această provocare. Totuși, fostul mijlocaș este cel care i-a recomandat conducătorilor pe Miroslav Klose și Ștefan Radu.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, care citează Il Messaggero, românul este gata să poarte din nou o discuție cu șefii lui Lazio în luna iunie. După retragere, fostul internațional român și-a luat pauză de la fotbal timp de un an de zile.

Românul, legendă pe Olimpico

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în iarna lui 2008 și a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul biancoceleștilor, 426 la număr și jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Seria A, 348.

ADVERTISEMENT

De-a lungul celor 15 ani petrecuți pe Olimpico, Ștefan Radu a câștigat șase trofee: trei Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și trei Supercupe (2009, 2017, 2019).

„Cel mai important fotbalist din istoria lui Lazio e Radu. Am petrecut zece ani la Lazio împreună. Am devenit prieteni buni și suntem și acum. 

ADVERTISEMENT

Așa cum a spus și Parolo acum ceva timp: dacă treci de examenul lui Ștefan Radu la Lazio, ești bine. În final, am trecut examenul (n.r. – râde)”, a declarat Senad Lulic (38 de ani), într-un interviu pentru DAZN.

ADVERTISEMENT
Tags: