Fotbal international

Ștefan Radu vrea să continue la Lazio. Așteaptă propunerea de prelungire a contractului

09.04.2021 | 11:17
Stefan Radu vrea sa continue la Lazio Asteapta propunerea de prelungire a contractului
ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Lazio, Ștefan Radu, rămâne liber de contract pe 30 iunie, dar nu are de gând să pună capăt carierei. Ajuns la 34 de ani, fotbalistul a decis că va continua să joace. Așteaptă doar un telefon.

De 13 ani la Lazio, fostul internațional român este iubit și apreciat, atât de coechipieri, cât și de fanii grupării din capitala Italiei. Presa din Peninsulă a dezvăluit ce planuri are fundașul cu cele mai multe meciuri în tricoul romanilor.

ADVERTISEMENT

Conform La Republica, citat de Tuttomercatoweb, Ștefan Radu este hotărât să-și încheie cariera pe Olimpico, nu înainte de a semna un nou angajament.

Ștefan Radu vrea să-și prelungească înțelegerea cu Lazio

Dintre fotbaliștii din lotul lui Lazio, Ștefan Radu este al treilea cel mai ”experimentat”, fiind devansat doar Marco Parolo (36 de ani) și Senad Lulic (35), însă aceștia din urmă sunt doar soluții de rezervă pentru antrenorul Simone Inzaghi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Ștefan Radu este îndreptățit să spere că oficialii clubului îi vor oferi un nou angajament: ”Fundașul are 34 de ani și speră să poată continua aventura biancoceleste încă o perioadă”, notează sursele menționate.

Cu 21 de meciuri bifate numai în Serie A, în acest sezon, românul este punct fix în linia defensivă a grupării de pe Stadio Olimpico, deși de-a lungul anilor a fost măcinat de accidentări.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu este deja la al 14-lea sezon cu Lazio

Dintre toți fotbaliștii români care au activat în străinătate, Ștefan Radu este de departe cel mai fidel. Sezonul în curs este al 14-lea pentru apărătorul român la gruparea romană.

El a devenit și fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio, depășind recordul de 401 meciuri deținut până la sfârșitul lunii martie de Giuseppe Favalli.

ADVERTISEMENT

În Italia a ajuns în 2008, la vârsta de 22 de ani. A renunțat și la echipa națională a României pentru a se dedica în totalitate echipei alături de care a cucerit 6 trofee (3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei).

ADVERTISEMENT