Sport

Ștefan Târnovanu i-a dat emoții lui Gigi Becali. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă pleacă la vară de la FCSB

Ștefan Târnovanu se pregătește să devină campion și a vorbit despre posibilitatea de a pleca în această vară de la FCSB.
18.04.2024 | 18:04
Stefan Tarnovanu ia dat emotii lui Gigi Becali Cum a raspuns cand a fost intrebat daca pleaca la vara de la FCSB
Ștefan Târnovanu se pregătește să devină campion și a vorbit despre posibilitatea de a pleca în această vară de la FCSB. Sursă foto: Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus în nenumărate rânduri că orice jucător este de vânzare pentru prețul corect, însă o plecare a portarului titular ar însemna o pierdere mare în condițiile în care ”roș-albaștrii” vor să intre în grupele Champions League.

Ștefan Târnovanu, anunț despre plecarea de la FCSB

Înaintea derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului din SuperLiga, portarul Ștefan Târnovanu a glumit când a fost întrebat dacă există șanse să plece în străinătate la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

”Sperăm să fim cu un pas mai aproape de câștigarea titlului. Nu suntem încă, dar mai avem câțiva pași să devenim campioni. Acest an este anul nostru și cred că în scurt timp se va adeveri asta.

În derby nu contează locul sau forma, dar cred că plecăm cu prima șansă”, a declarat Târnovanu, care a recunoscut că e cu gândul la Euro 2024: ”Da, mă gândesc. Nu vreau să zic ce îmi doresc, vom vedea. E un duel cu mine, eu vreau să-mi dovedesc că pot să fiu acolo”.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum o să fie fără Coman. E un jucător important, dar nu cred că FCSB stă într-un singur jucător”, a mai spus portarul de la FCSB, care a glumit când a fost întrebat dacă își face și el bagajul în această vară: ”Da, sper să-mi fac bagajul pentru Euro”.

Gigi Becali ia 5 milioane de euro pe Coman

Florinel Coman va pleca la finalul sezonului de la FCSB. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul s-a înțeles cu Al Duhail din Qatar și va avea un salariu anual de 2 milioane de dolari pe an, plus bonusuri.

ADVERTISEMENT

Transferul în Qatar îl va propulsa pe atacantul de la FCSB direct pe podiumul celor mai bine plătiți fotbaliști români în activitate. Topul este dominat acum de Radu Drăgușin, de la Tottenham, urmat de căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu.

Gigi Becali va încasa 5 milioane de euro din acest transfer, cât este clauza de reziliere a vedetei. Această sumă a fost convenită de cele două părți pentru prelungirea înțelegerii în urma căreia Coman încasează un salariu de 30.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Clubul la care urmează să se transfere Florinel Coman a fost înființat în 2009, sub denumirea de Lekhwiya Club. Redenumit, Al Duhail a câștigat ultima oară titlul în Qatar în 2023. În prezent, Al Duhail ocupă locul 6, la 18 puncte în spatele liderului Al Sadd.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,35 este cota pentru ”total goluri: sub 1,5” la meciul FCSB - Rapid