Life

Ștefania, dezvăluiri neașteptate despre fostele relații: ”Am rămas însărcinată?”

Ștefania face declarații surpriză despre legăturile amoroase din trecut. Cum a decurs primul sărut dintre iubita lui Speak și un alt tânăr.
27.09.2022 | 10:02
Stefania dezvaluiri neasteptate despre fostele relatii Am ramas insarcinata
Ștefania, declarații surpriză despre legăturile amoroase din trecut. Cum a decurs primul sărut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă, cunoscută în lumea mondenă drept Libelula, a fost invitată într-un podcast, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostele relații. Declarația surpriză care l-a uimit chiar și pe iubitul ei, Speak.

Ștefania, declarații surpriză despre legăturile amoroase din trecut. Cum a decurs primul sărut

Ștefania nu mai are niciun secret față de partenerul de viață, Speak, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Îndrăgita artistă a povestit cum a decurs primul sărut și unde a avut loc întâmplarea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a amuzat, cu siguranță, pe urmăritorii săi cărora le-a mărturisit că avea numai 14 ani când s-a pupat prima oară. La momentul respectiv bruneta s-a speriat, gândurile sale ducându-se inevitabil către o sarcină.

„Eram la bunici în vara de dinaintea liceului și îmi plăcea de un băiat mai mare ca mine și eu eram fata de la Galați. Venisem de la Galați și foarte pe repede înainte, în fața porții, m-a pupat. 

ADVERTISEMENT

Deci eram atât de încântată, că am plecat imediat în casă și m-am dus la mamaie după vreo 3 ore și îmi făceam tot felul de filme și nu știam dacă să-i zic mamei că m-a pupat un băiat și mai mare ca mine, aveam toate filmele din lume în cap. 

Și eram gen: dacă eu, în momentul ăsta, pentru că m-am pupat cu el, am rămas însărcinată? Eram atât de speriată pentru că eu știam cum se fac copiii. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea la 14 ani știe, am făcut educație sexuală în generală, era un opțional”, a declarat Ștefania în cadrul podcast-ului moderat de iubitul ei, Speak, pe Youtube.

Ștefania și Speak, un cuplu amuzant și pus pe șotii

Ștefania și Speak formează un cuplu amuzant și pus pe șotii, lucru demonstrat de filmările pe care le realizează în social media. Cei doi parteneri de viață au foarte multe lucruri în comun și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Sunt în primul rând prieteni și discută mereu toate problemele care îi macină. În plus, artiștii adună mereu cărămizi la consolidarea legăturii amoroase. Ștefania și Speak se iubesc enorm și se pregătesc de nuntă.

ADVERTISEMENT
Tags: