Life

Ștefania Stănilă a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, DOC la Survivor România 2023. Deși i-a fost greu, faimoasa a avut puterea să dezvăluie ce a pățit

Ștefania Stănilă, adevărul despre relația cu DOC la Survivor România 2023. Nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut peste neplăceri.
08.06.2023 | 11:45
Stefania Stanila a recunoscut ce ia facut de fapt DOC la Survivor Romania 2023 Desi ia fost greu faimoasa a avut puterea sa dezvaluie ce a patit
Ștefania Stănilă, adevărul despre relația cu DOC la Survivor România 2023. Nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut peste neplăceri. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă în vârstă de 25 de ani a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, artistul pe numele său real Vlad Costin Munteanu la Survivor România 2023. Deși i-a fost greu, faimoasa a avut puterea să dezvăluie ce a pățit.

Ștefania Stănilă, adevărul despre relația cu DOC la Survivor România 2023. Nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut peste neplăceri

Ștefania Stănilă a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu DOC la Survivor România 2023. Sportiva a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut peste neplăcerile pe care i le-a provocat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă a simțit că este persecutată psihic de renumitul artist cu care a fost colegă în competiția sportivă realizată în Republica Dominicană. Vedeta și rapperul nu au rezonat în timpul filmărilor de la Pro TV.

Și nu este singura persoană care a dezamăgit-o pe tânără, care inițial a avut numai cuvinte de laudă pentru Andreea Moromote. Din păcate, după unificarea celor două echipe părerea gimnastei s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă. Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi.

De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră… Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc.

ADVERTISEMENT

După Marea Unificare, m-a șocat! M-a făcut falsă, încrezută.. Foarte mult m-a jignit. Nu m-am așteptat, am rămas șocată. Nu îmi dau seama de unde au pornit ieșirile astea, eu cred că ea nu a intrat bine în concurs din punct de vedere emoțional.

Se vedea că e puțin instabilă… Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine”, a spus Ștefania Stănilă în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023, aspru criticată

Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023 a fost aspru criticată pentru că s-a lăsat condusă de emoții. Fosta faimoasă de la Pro TV a primit numeroase reproșuri din partea colegilor care au văzut-o drept o persoană plângăcioasă.

În plus, i s-a spus să era frustrată atunci când pierdea meciurile disputate în Republica Dominicană. Pe de altă parte, fosta gimnastă susține că acesta este felul său de a fi și că nu are nimic să-și reproșeze pentru cum s-a comportat.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici