Sport

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa și-au oficializat relația! Imagini fabuloase cu cel mai nou cuplu din tenis. Foto

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa au pus capăt speculațiilor și și-au oficializat povestea de iubire! Grecul a postat dovada pe rețelele de socializare.
11.06.2023 | 22:50
Stefanos Tsitsipas si Paula Badosa siau oficializat relatia Imagini fabuloase cu cel mai nou cuplu din tenis Foto
Stefanos Tsitspas și Paula Badosa și-au oficializat relația. Foto: Instagram - @tsitsidosa.
ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa formează cel mai nou și faimos cuplu din tenis. Cei doi și-au oficializat relația printr-o fotografie făcută publică pe rețelele de socializare de jucătorul grec. Imaginea a fost republicată de iberică pe contul personal de Instagram.

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa și-au oficializat relația!

Stefanos Tsitsipas (5 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. Grecul a pierdut în minimum de seturi împotriva liderului mondial Carlos Alcaraz. Ulterior, toată atenția grecului s-a îndreptat spre planurile personale.

ADVERTISEMENT

Sportivul de 24 ani a postat o fotografie pe Instagram în care o ține în brațe pe Paula Badosa, semn ce confirmă că cei doi au o relație. Jucătoarea din Spania, mai mare cu un an decât Tsitsipas, a redistribuit fotografia pe contul personal de Instagram.

Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa și-au oficializat relația. Foto: Instagram – @stefanostsitsipas98.

Fostă campioană de la Indian Wells nu a luat startul competiției de la Roland Garros din cauza unei accidentări. Iberica se află pe locul 29 în clasamentul WTA. După al doilea turneu de Grand Slam al anului, Stefanos Tsitsipas a plănuit o excursie la Dubai alături de Paula Badosa.

ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, excursie de vis la Dubai

După ce a fost eliminat de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas a luat-o pe Paula Badosa și a zburat la Dubai. Cei doi sportivi s-au filmat la piscină și au petrecut momente împreună. Recent, iberica i-a comunicat fostului iubit David Broncano, dezvăluiri despre viața intimă.

„Stau bine în ceea ce privește viața sexuală. Sexul face parte din pregătirea fizică. Pot spune că stau bine la acest capitol”, a răspuns Paula Badosa în momentul în care a fost întrebată cât de des a întreținut raporturi sexuale în ultima lună.

ADVERTISEMENT

Înainte ca relația să devină oficială, fanii au sesizat că Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa și-au schimbat fotografiile de profil de la Spotify cu selfie-uri în care apărea cealaltă persoană. Sportiva din Spania s-a ferit să facă publică relația cu Stefanos Tsitsipas după o experiență eșuată.

Paula Badosa preferă să păstreze relațiile private: „Te vor judeca mereu”

Paula Badosa s-a despărțit recent de Matteo Berrettini, un jucător de tenis din Italia. Pentru a nu implica viața sportivă cu cea personală, sportiva din Spania a decis să păstreze relațiile private. „Pentru mine a fost foarte greu să anunț această relație.

ADVERTISEMENT

Este rău pentru un sportiv pentru că te vor judeca mereu: dacă câștigi sau pierzi va fi întotdeauna din cauza relației tale. Trebuie să te obișnuiești cu toate acestea și să treci dincolo de aceste comentarii.

Este adevărat că sunt o jucătoare de tenis, dar sunt și o persoană. La fel și partenerul meu și amândoi vrem să fim ușurați”, declara Paula Badosa luna trecută, potrivit tennisupdate.com.

ADVERTISEMENT