Sport
notix pixel id

Steliano Filip și Cosmin Matei, scoși din lot de Mircea Rednic. Cu cine se antrenează. Exclusiv

Mircea Rednic (59 de ani) „taie în carne vie” la Dinamo, după umilința cu Academica Clinceni! Steliano Filip și Cosmin Matei au fost scoși din lotul echipei.
05.12.2021 | 16:06
Steliano Filip și Cosmin Matei, scoși din lot de Mircea Rednic. Cu cine se antrenează. Exclusiv
Steliano Filip
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit o nouă umilință, în etapa a 18-a din Liga 1. „Câinii” au fost învinși, scor 0-1, de Academica Clinceni, echipă aflată pe ultimul loc din campionat. Motiv pentru care Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a luat decizii drastice la echipă.

Steliano Filip și Cosmin Matei, scoși din lot de Mircea Rednic

Mircea Rednic și-a pierdut răbdarea cu „vedetele” lui Dinamo. Astfel că, din informațiile FANATIK, „Puriul” a decis ca Steliano Filip și Cosmin Matei să fie scoși din lotul echipei. Cei doi jucători au fost trimiși să se antreneze separat.

Steliano Filip a fost pedepsit pentru atitudinea din vestiar. FANATIK a scris, în exclusivitate, despre influența pe care fundașul roș-albilor o are în cadrul echipei, acesta implicându-se inclusiv în transferurile formației bucureștene.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Cosmin Matei l-a nemulțumit pe Mircea Rednic cu evoluțiile sale, din ultima perioadă. Prestația dezastruoasă din meciul cu Academica Clinceni a fost picătura care „a umplut paharul”, astfel că „Puriul” a decis să-l excludă și pe el din lotul echipei.

Gabi Torje se antrenează cu echipa, deși este suspendat

Gabi Torje nu va evolua în următoarea partidă pentru Dinamo, deorece este suspendat pentru cumul de cartonașe. Însă, acesta se antrenează în continuare cu echipa.

ADVERTISEMENT

Deși nici Torje nu a excelat în evoluții, putem spune că atacantul, revenit în această toamnă în „Ștefan cel Mare”, este un plus pentru Dinamo, deoarece a dat patru goluri și două asisturi în 11 meciuri bifate în actualul sezon.

Dinamo II s-a făcut de râs în Liga 3

Mai nou, Dinamo 2 a devenit echipa la care sunt trimiși jucătorii, de la prima formație, care au evoluții slabe. Astfel că formația secundă a „câinilor” dispune de fotbaliști cu experiență, cum ar fi Alin Dudea, Mihai Neicuțescu, Constantin Nica sau Andreas Mihaiu.

ADVERTISEMENT

Deși dispune de fotbaliști cu meciuri în Liga 1, Dinamo 2 s-a făcut de râs în ultima etapă de Liga 3, aceasta fiind spulberată de Unirea Bascov, cu scorul de 0-3.

Mireca Rednic, ședință cu conducerea lui Dinamo

După umilința cu Academica Clinceni, Mircea Rednic a avut o discuție pragmatică cu șefii lui Dinamo, în care le-a transmis că anumiți jucători creează multe probleme în vestiarul echipei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a transmis un mesaj foarte clar: „Ori eu, ori ei”. Iar răspunsul conducătorilor a fost unul favorabil pentru Mircea Rednic. Aceștia i-au spus că primește credit total din partea lor.

Astfel că Mircea Rednic plănuiește să ia măsuri extrem de dure, în cadrul echipei. Primele „victime” sunt Steliano Filip și Cosmin Matei, care au fost trimiși să se antreneze separat de restule echipei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rezist, că nu am venit ca să plec. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, dar acum a venit și rândul unora să plece.

De ce să tot plece antrenorii? Cine nu vrea performanță la Dinamo, va pleca, unii se simt comod la echipă”, transmitea Mircea Rednic, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik