Life

Stere Halep a lămurit ultimele zvonuri apărute despre nunta Simonei Halep. Klaus Iohannis nu a fost invitat și telefoanele nu sunt interzise

Stere Halep a făcut primele declarații în ziua în care Simona Halep se mărită. Acesta a infirmat zvonurile apărute în presă.
15.09.2021 | 12:07
Stere Halep a lamurit ultimele zvonuri aparute despre nunta Simonei Halep Klaus Iohannis nu a fost invitat si telefoanele nu sunt interzise
ADVERTISEMENT

A sosit ziua cea mare pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis va spune “Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Înaintea evenimentului în presă au apărut diferite zvonuri privind numele persoanelor invitate, dar și despre unele măsuri de securitate extreme.

ADVERTISEMENT

Stele Halep a lămurit situația în această dimineață și a spus că nimic nu este adevărat.

Stere Halep a lămurit ultimele zvonuri apărute despre nunta Simonei Halep

Pentru Simona Halep este ziua cea mare. Cea mai bună jucătoare de tenis din România se va mărita cu milionarul Toni Iuruc.

Stere Halep a făcut câteva declarații despre nunta fiicei sale și a infirmat mai multe zvonuri apărute în presă. Acesta a spus că președintele Klaus Iohannis nu a fost invitat la eveniment, așa cum s-a speculat.

ADVERTISEMENT

“Nu. Nu este adevărat”, a spus tatăl Simonei Halep.

De asemenea acesta a spus că nu s-au luat măsuri excepționale și invitaților nu li s-a interzis accesul la nuntă cu telefoanele mobile.

“Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva”, a spus Stere Halep, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Stere Halep a avut și un mesaj pentru fiica sa, după ce în urmă cu o zi recunoștea că este extrem de emoționat.

“Le urez sănătate. În rest au de toate “,  le-a transmis Stere Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în această vară

În urmă cu aproape trei luni, Simona Halep a recunoscut că s-a logodit cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a arătat și inelul primit în dar, o bijuterie de-a dreptul magnifică în valoare de aproximativ 35.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, spunea, în cadrul unei conferințe de presă,  Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: