Life

Știai că Alex Marcu de la Insula iubirii a fost semifinalist la Românii au talent? Cum arăta partenerul Teodorei acum 9 ani

Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost semifinalist la Românii au talent. Partenerul Teodorei a participat la emisiunea de la Pro TV în 2013 și i-a uimit pe jurați.
04.06.2022 | 00:37
Stiai ca Alex Marcu de la Insula iubirii a fost semifinalist la Romanii au talent Cum arata partenerul Teodorei acum 9 ani
Alex Marcu de la Insula Iubirii, semifinalist la Românii au talent. Sursa foto: a1.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Marcu de la Insula Iubirii a participat la Românii au talent în urmă cu nouă ani, la sezonul trei al show-ului de la Pro TV. Soțul Teodorei este unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul emisiunii de la Antena 1.

Alex Marcu de la Insula Iubirii, semifinalist la Românii au talent

Concurentul de la Insula Iubirii nu este la prima apariție pe micile ecrane. Alex a participat la Românii au talent în 2013 și a reușit chiar să ajungă până în semifinală.

ADVERTISEMENT

Alex arăta complet diferit acum nouă ani, atunci când a venit cu un număr de magie în fața juraților de la Pro TV. Acesta era vizibil mai slab la vremea respectivă.

În plus, acum 10 ani, Alex era invitat în platoul unor emisiuni pentru a-i încânta pe telespectatori cu numerele sale de magie. A fost prezent și la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Alex Marcu Românii au talent
Alex Marcu a participat la Românii au talent în 2013. Sursa foto: protv.ro/ Colaj Fanatik

Teodora și Alex Marcu, diferență de vârstă de 12 ani

Teodora și Alex Marcu au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, iubita magicianului având doar 19 ani. Acest lucru nu a reprezentat un obstacol în relația lor și chiar au ajuns să se căsătorească.

S-au cunoscut în urmă cu trei ani, dar s-au despărțit după numai o lună de relație. Anul trecut, în luna februarie, s-au reîntâlnit și au realizat că au sentimente unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

După numai câteva luni de relație au decis să devină soț și soție. Cei doi vor să-și pună la încercare relația pentru a vedea dacă vor organiza și ceremonia religioasă, după ce s-au căsătorit deja civil.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să treacă testul și să reziste tentațiilor de pe insulă. Teodora și Alexandru formează unicul cuplu căsătorit din acest sezon Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT