Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Știi că i-ai salvat postul lui Contra?” Răspuns surprinzător al lui Stanciu

Nicolae Stanciu i-a salvat postul lui Cosmin Contra! Căpitanul României a marcat eurogolul cu care Damac a smuls un punct din meciul cu Al Hilal.
22.09.2023 | 12:52
Stii ca iai salvat postul lui Contra Raspuns surprinzator al lui Stanciu
„Știi că i-ai salvat postul lui Contra?” Răspuns surprinzător al lui Stanciu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Căpitanul naționalei României a vorbit inclusiv despre eurogolul care a adus un punct în remiza lui Damac cu Al Hilal, scor 1-1.

Nicolae Stanciu i-a salvat postul lui Cosmin Contra: „Vreau să îl ajut”

Eurogolul lui Stanciu din partida cu Al Hilal a făcut înconjurul presei internaționale și i-a salvat și postul lui Cosmin Contra. Ca urmare a acestei remize, Damac a ajuns la patru puncte după primele șapte etape și este pe locul 15 în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – presa arabă a scris că golul tău i-a salvat postul lui Contra) Nu știu, nu mă întrebați pe mine. Eu încerc să ajut echipa și prin evoluțiile mele să îl ajut și pe dânsul. Mi-a fost antrenor la echipa națională. El m-a adus aici.

E clar că încerc să joc cel mai bun fotbal al meu, în primul rând să ajut clubul să iasă din situația asta și pe dânsul, că el a insitat să vin aici. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune și să rămânem cât mai mult timp aici”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Stanciu, relație specială cu Contra și la echipa națională

FANATIK a anunțat în exclusivitate toate detaliile transferului lui Nicu Stanciu la Damac. Playmakerul în vârstă de 30 de ani a avut o relație specială cu Cosmin Contra și când acesta din urmă era selecționer.

Ba, mai mult, în exclusivitate pentru site-ul nostru, antrenorul a dezvăluit la vremea respectivă că el l-a convins pe Stanciu să nu se retragă de la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

„Era foarte afectat. Nimeni nu știe că după meciul din Malta, în avion, Nicușor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naționale, că nu vrea să apară discuții din cauza lui, că… (n.r. – Că se retrage…) Da, că nu mai vine dacă lumea asta vrea și crede despre el. El iubește foarte mult echipa națională, dar nu vrea să încurce pe nimeni.

Eu pot pune la dispoziția tuturor cifrele lui Stanciu la antrenamente, în jocuri, peste tot și veți vedea că este printre cei mai buni jucători ai naționalei. Aproape tot timpul. Mai sunt momente când nu este inspirat, când nu are acele sclipiri pe care le avea înainte, dar tot ceea ce s-a creat în jurul lui îl afectează. Este un băiat extraordinar și mi-aș dori 10 de Nicușor Stanciu ca implicare, ca atitudine, ca potențial tactic și fizic!

ADVERTISEMENT

(n.r. – Păi nu o să mai ai nici un Nicușor Stanciu dacă se retrage…) Am avut o discuție foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, și sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa națională!”, a declarat Cosmin Contra, în 2019, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

„Știi că i-ai salvat postul lui Contra?” Răspuns surprinzător al lui Stanciu

ADVERTISEMENT