Life

S-a aflat cum pleacă Oana Ciocan de la Survivor România! A făcut totul să fie lângă Jador

Oana Ciocan este Războinica eliminată în această săptămână la Survivor România.
11.03.2024 | 12:45
Sa aflat cum pleaca Oana Ciocan de la Survivor Romania A facut totul sa fie langa Jador
Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a fost, deja surprinsă, alături e Jador, în București. Și, așa cum și anunța FANATIK, ea a fost eliminată de la Survivor România imediat după ce a ajuns în jungla din Dominicană.

Oana Ciocan, eliminată de la Survivor pentru a ajunge în brațele lui Jador

Oana Ciocan a fost cerută în căsătorie de Jador, după ce Faimosul a fost descalificat. Producătorii au acceptat să le permită o întâlnire, în afara jocului pentru ca cei doi să apuce să stea de vorbă puțin. Iar Jador a și cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, Războinica acceptând fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Normal, Oana Ciocan nu pare să mai fi fost prea mult cu gândul la Survivor România. Iar prilejul de a pleca acasă, în brațele lui Jador, a venit destul de repede. Adică chiar la câteva zile după ce manelistul a plecat spre casă.

”În această săptămână, la Survivor România All Stars, Războinicii pierd imunitatea. Ștefania câștigă colanul pentru imunitate! Lola va fi propunerea echipei Războinicilor și Oana Ciocan, după îndelungi rugăminți reușește să o înduplece pe Ștefania, în ciuda dorinței producătorilor, să o nominalizeze pentru eliminare. În mod evident, Oana Ciocan pierde duelul cu Lola și va fi eliminată”, anunță Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Eliminată după aproape două săptămâni petrecute la Survivor, Oana Ciocan s-a grăbit să plece din Republica Dominicană spre România. Desigur, a și ajuns repede, mai ales că, acum mai bine de o săptămână, ea a fost văzută alătri de Jador la o clinică de înfrumusețare.

Scandal la Survivor România din cauza eliminărilor?

Dacă eliminarea Oanei Ciocan a fost una, oarecum, previzibilă, alte plecări din show-ul Survivor România nu sunt la fel de bine primite. Și, acuză Viperele Vesele, faptul că Maria Chițu a fost trimisă acasă, urmând ca momentul să fie difuzat în viitor de Pro Tv, a aprins spiritele.

ADVERTISEMENT

”În altă ordine de idei, noi, care încercăm să ținem pasul cu difuzarea emisiunii și să nu facem o listă cu cei eliminați de acum și până la mijlocul lunii aprilie, constatăm un fenomen îngrijorător.

ProTV pierde controlul asupra concurenților eliminați, cum ar fi Maria Chitu și ale ei rubedenii, care se pare că consideră contractul hârtie igienică și toarnă tot”, mai spun Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum a fost deja dezvăluit, nici descalificarea lui Jador nu a fost una prea facilă. Se pare că producătorii turci ai emisiunii, au decis să nu difuzeze ce s-ar fi întâmplat în fața camerelor. Acesta, susține sursa citată, s-ar fi certat rpu în consiliul în care a fost descalificat. Totuși imaginile nu au mai fost difuzate decât trunchiat.

Vă reamintim, ultima eliminare la Survivor România a fost cea a lui Cătălin Zmărăndescu. El a fost nominalizat de echipă, iar TJ Miles, în urma unui aranjament între Faimoși, l-a nominalizat pe Zanni. Iar Zanni a fost, evident, câștigătorul duelului.

ADVERTISEMENT