Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stoichiță, detalii despre starea de sănătate a selecționerului Edi Iordănescu. „Nu se simte bine nici acum”

Mihai Stoichiță a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate ale selecționerului României. Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu.
07.02.2024 | 08:00
Stoichita detalii despre starea de sanatate a selectionerului Edi Iordanescu Nu se simte bine nici acum
Edi Iordănescu lipsește pentru prima oară de la o tragere la sorți de când a preluat naționala României. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță va fi prezent în Franța la tragerea la sorți pentru grupele Ligii Națiunilor. Naționala lui Edi Iordănescu se află în urna C și va avea parte de adversari destul de accesibili. De ce Edi Iordănescu nu merge la Paris.

Mihai Stoichiță a dezvăluit de ce Edi Iordănescu nu va fi prezent la Paris la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor

Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre absența selecționerului de la tragerea la sorți pentru grupele Ligii Națiunilor: „A fost foarte bolnav. Toată familia. Merg eu, Jerry Gane, secretarul general. Mâine dimineață plec la Paris.

ADVERTISEMENT

Vineri ne întoarcem. Președintele a plecat de astăzi pentru că este și congres UEFA. El trebuie să fie prezent acolo”, a mai precizat directorul tehnic al FRF.

„Edi a fost foarte bolnav și nu se simte bine nici acum. El a avut o gripă foarte puternică. Au suferit toți. Puiu Iordănescu nu. A fost cu mine la meci. Puiu e generația mea, mă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță crede că naționala României are șanse mari pentru un parcurs bun și în Liga Națiunilor

Mihai Stoichiță a vorbit despre componența grupelor și care ar fi cei mai dificili adversari pentru„tricolori”: „Suntem în grupa C favorită. Suntem acolo, în linia întâi și cădem cu celelalte. Suntem cu Suedia în prima grupă și putem să cădem cu Macedonia de Nord. Sunt multe echipe. 

Există și o variantă dificilă. Suntem în urna 1 cu Suedia, Armenia și Luxemburg. Urna a doua: Azerbaijan, Kosovo, Bulgaria, Insulele Feroe. Kosovo e o echipă puternică. 

ADVERTISEMENT

Urna a treia: Macedonia de Nord, Slovacia, Irlanda de Nord, Cipru. Aici Slovacia și Irlanda de Nord mi se par echipele care sunt cu multe mai pretenții. Și urna a patra: Belarus, baraj Lituania-Gibraltar, Estonia și Letonia”.

Cum ar putea arăta cea mai grea și cea mai ușoară grupă pentru România

Mihai Stoichiță și-a expus punctul de vedere: „Cu Kosovo, Slovacia și cu Belarus, iar o grupă mai abordabilă Insulele Feroe, Cipru și toate celelalte”. 

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a vorbit despre momentele dificile prin care trece Edi Iordănescu