Sport

Strategia lui Gigi Becali la FCSB, pusă la zid: „Nedelcu, fundaș central? Are ceva calitate, ceva finețe… Prea puțin! Plecăm șchiopi!”

Basarab Panduru a criticat aspru strategia pusă la cale de Gigi Becali la FCSB pentru următorul sezon, vorbind și despre poziția de pe teren a lui Dragoș Nedelcu.
03.06.2022 | 09:37
Strategia lui Gigi Becali la FCSB pusa la zid Nedelcu fundas central Are ceva calitate ceva finete Prea putin Plecam schiopi
Strategia lui Gigi Becali la FCSB, pusă la zid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu crede nici în Denis Haruț că ar putea face un cuplu în apărare cu Iulian Cristea și exclude șansele ca Ovidiu Popescu să joace fundaș central.

Strategia lui Gigi Becali la FCSB, pusă la zid

Basarab Panduru a criticat strategia lui Gigi Becali de la FCSB și consideră că echipa nu va începe bine în aceste condiții: „Nedelcu e fundaș central? Plecăm să mergem sănătoși de la început, nu șchiopi puțin. Nu îl văd fundaș central. Eu nici la Farul nu l-am văzut să facă ceva deosebit.

ADVERTISEMENT

Are ceva calitate, are ceva finețe, dar e prea puțin, trebuie să iasă din confortul ăsta, că nu ajung nicăieri. De ani de zile mergi într-un fel și vezi că nu ajungi nicăieri, dar măcar să încerci ceva”.

„Nu știu ce cuplu poate face Haruț cu Cristea. Am înțeles că și Lampard poate să fie fundaș central. Cele mai bune meciuri am înțeles că le-a făcut fundaș central, mie nu mi se pare că poate fundaș central.

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a părut rău, în schimb, poziția de fundaș dreapta. Nu mai face prostii pe teren, e puternic, are pasa bună, are o oarecare tehnică jucând acolo. Fundaș central nu știu dacă poți să-l joci”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

MM Stoica îl vede pe Haruț mai bun decât Miron sau Nedelcu

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, vede cu ochi buni revenirea lui Denis Haruț la echipă după împrumutul la FC Botoșani: „Am mai mare încredere în Haruț decât în Miron și Nedelcu, eu chiar cred în Haruț.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să mai luăm un fundaș central, nu putem merge la luptă cu doar doi fundași centrali. Cu Nedelcu voi purta sămbătă o discuție decisivă”.

„Dacă mă pui să aleg un fundaș central din România și să i-l spun lui Gigi, nu i-aș recomanda niciunul”, spunea MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT