Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Strategia lui Meszar la UTA a fost dezvăluită: „Îl vrea pe Rareș Canea, căpitanul lui Bayern Munchen. E meszariaș”. Reacția patronului

Alexandru Meszar e gata să dea o nouă lovitură la UTA. La Arad e aproape să ajungă un fost căpitan al naționalei Germaniei. E român și joacă la Bayern Munchen.
11.02.2024 | 11:34
Strategia lui Meszar la UTA a fost dezvaluita Il vrea pe Rares Canea capitanul lui Bayern Munchen E meszarias Reactia patronului
Rareș Canea e evaluat la 75.000 de euro de Transfermarkt și are 2 meciuri la loturile de tineret ale Germaniei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar l-a vândut pe Rareș Pop, „perla” Aradului, la Rapid, așa cum FANATIK a dezvăluit. Finanțatorul UTA-ei e însă gata să îi aducă un mare talent. Mihai Stoichiță a dezvăluit totul.

Alexandru Meszar l-a impresionat pe Mihai Stoichiță: „Are o politică foarte interesantă. E în contact cu un jucător de la Bayern”

Mihai Stoichiță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce pregătește Alexandru Meszar după transferul lui Rareș Pop la Rapid: „Meszar are o politică foarte interesantă. A adus un portar care a fost în lotul de U19 la Campionatul European. Lungu se numește. A fost pe la Salszburg, născut în 2003. 

ADVERTISEMENT

Știu din informații sigure că Meszar este în contact cu un jucător tânăr de la Bayern Munchen. Un fundaș central de 19 ani. Nu dau mai multe amănunte că nu are sens”.

Directorul tehnic al FRF îl cunoaște foarte bine pe fundașul central: „Știu foarte multe despre copil. E foarte bun. Îl cheamă Rareș Canea. A fost căpitanul Germaniei la U17, U18. A avut o accidentare la genunchi, s-a reparat și copilul se antrenează cu Bayern Munchen. E român, a emigrat cu familia”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar, caracterizat plastic de Mihai Stoichiță: „E cu M de la meseriaș. ‘Meszariaș’”

Mihai Stoichiță a oferit noi detalii despre strategia lui la Arad: „Știu sigur că domnul Meszar are o politică de-asta de informare, monitorizare și scouting ale unor echipe care îl duce să facă aceste transferuri extrem de profitabile. 

Horia Ivanovici a intervenit de asemenea: „Omul chiar se pricepe. La modul cel mai serios cu putință. Gândește-te pe ce sume vinde UTA jucători. Meszar e cu M de la meseriaș.

ADVERTISEMENT

Mie întotdeauna mi-a plăcut chiar dacă n-am înțeles, îl mai contestă. ‘Meszariaș’, bravo Mihai. E un conducător care l-a adus pe Rednic, vinde jucători pe sume extraordinare”. 

Florin Gardoș a remarcat și el un lucru: „Pe lângă ce vinde, reușește să se mențină bine în Liga 1. Adică nu e o echipă care se luptă la retrogradare, chiar au o șansă la play-off”. 

ADVERTISEMENT

Patronul UTA-ei a vorbit despre transferul puștiului de la Bayern Munchen

Alexandru Meszar a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre acest jucător: „Au fost discuții. Multe informații aveți. Noi monitorizăm mai mulți jucători de naționalitate română care sunt pe la cluburi din vestul Europei și care s-au dezvoltat acolo. 

Pe unul l-am și legitimat lunile trecute. E vorba de al treilea portar, Denis Lungu, care vine tot pe linia asta. A jucat în Austria, în Germania, în Spania chiar”.

Patronul arădenilor a oferit detalii de la negocieri: „Deci îl urmărim. Vorbim de ce e mai bine pentru un jucător. O etapă de a juca la Arad în Liga 1 este mai bună decât a evolua la U21 sau U19, U20 în Germania. Și de asta sunt conștiente și cluburi care se ocupă de așa ceva, care dezvoltă jucătorul.

Nu-l luăm definitiv. Îl luăm cu un procent. Dar pentru dezvoltarea jucătorului și să fie o afacere bună pentru fiecare, o etapă bună, intermediară, de a juca la un nivel mai înalt. Totuși Liga 1 e la un nivel mai înalt decât U21 în Germania. Chiar dacă e Bayern Munchen. Nu contează”.

Nu există însă șanse reale ca stoperul să mai ajungă în această iarnă la Arad: „Este însă o discuție care nu e dezvoltată așa. Puneți presiune pe mine. Nu e jucătorul nostru, sunt doar discuții. Eu de la început am fost pro câți mai mulți underi. Este unul acum, dar dacă ar fi 5 nu m-ar supăra. 

S-a discutat și cu jucătorul și cu părinții. Sunt semnale bune, dar totul depinde de vară. Dacă i se oferă contract de profesionist cu echipa de seniori de la Bayern Munchen n-o să mai vină la noi. Dacă este în angrenajul echipelor de tineret, atunci rămâne de gândit”. 

Meszar a pus ochii pe un jucător de la Bayern Munchen

ADVERTISEMENT
Tags: