Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Meszar, detalii despre transferul lui Rareș Pop la Rapid: „E un acord de principiu. Avem grijă de el! Și antrenamentele le puneam după programul lui”

Alexandru Meszar a oferit detalii despre bomba finalului de mercato, Rareș Pop la Rapid! Cum a fost ținut până acum în brațe perla UTA-ei la Arad.
11.02.2024 | 11:16
Meszar detalii despre transferul lui Rares Pop la Rapid E un acord de principiu Avem grija de el Si antrenamentele le puneam dupa programul lui
Meszar, detalii despre transferul lui Rareș Pop la Rapid: „E un acord de principiu. Avem grijă de el! Și antrenamentele le puneam după programul lui”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Pop (18 ani) la Rapid este bomba finalului perioadei de transferuri. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Detalii despre transferul lui Rareș Pop la Rapid

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Rareș Pop va semna pe patru ani și jumătate cu Rapid. Totuși, el nu va veni acum în Giulești, ci va mai fi lăsat la Arad până la finalul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să vă spun că e o bombă, dar nu e detonată. Rareș Pop e la Arad, nu la Rapid. Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu e finalizat. Există un acord de principiu unde s-a respectat foarte mult ce își dorește și jucătorul, ce e bun pentru evoluția jucătorului.

Rareș rămâne jucătorul Aradului cel puțin până la vară cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți de impresar. Din vară vom vedea ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Este foarte important să urmărim ce e bine pentru ambele cluburi ca acest jucător să se dezvolte în continuare”, a declarat Alexandru Meszar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Conducătorul „Bătrânei Doamne” a dat detalii despre partea educațională a fotbalistului din momentul în care va ajunge în Giulești. „Și noi ne-am ocupat de acest aspect deoarece nu o dată s-a întâmplat să punem antrenamentul după programul lui Rareș.

ADVERTISEMENT

De foarte multe ori echipa nu s-a antrenat dimineața, doar de la prânz încolo, ca să poată veni și Rareș la antrenamente. Noi nu putem pierde jucători. Creșterea jucătorilor e foarte importantă foarte noi. Ca și imagine, cât și financiar. Chiar și înainte de domnul Mircea Rednic, antrenorii care au fost au înțeles situația.

Nu știu sigur dacă va pleca în vară. Vom vedea evoluția lui și vedem cum va fi mai bine”, a adăugat conducătoril arădenilor.

ADVERTISEMENT

Rareș Pop va semna contractul cu Rapid, echipă care a câștigat derby-ul etapei a 25-a din SuperLiga, cu CFR Cluj, luni, 12 februarie, în ultima zi de mercato. „Orice document se semnează, normal, până mâine, la ora 24:00, dar asta nu schimbă cu nimic datele problemei vis-a-vis de Rareș, care mâine poate fi titular la UTA – FC Botoșani”, a conchis Meszar.

Rareș Pop este cea de-a opta achiziție făcută de giușeteni în această perioadă de transferuri. Până acum, Rapid i-a mai adus pe Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic, Marian Aioani, Cătălin Vulturar și Jakub Hromada.

Victor Angelescu si Alexandru Meszar, TOATE CULISELE TRANSFERULUI lui Rares Pop la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: