Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Șucu a făcut o greșeală, de-aia am luat trei jucători”. Gigi Becali dezvăluie discuția cu patronul Rapidului

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce dialog a avut cu Dan Şucu şi cum l-a ambiţionat patronul Rapidului să investească şi mai mult la FCSB.
23.01.2024 | 18:07
Sucu a facut o greseala deaia am luat trei jucatori Gigi Becali dezvaluie discutia cu patronul Rapidului
„Șucu a făcut o greșeală, de-aia am luat trei jucători”. Gigi Becali dezvăluie discuția cu patronul Rapidului
ADVERTISEMENT

FCSB este lider detaşat în SuperLiga. Roş-albaştrii au câştigat cu 4-0 meciul cu UTA Arad şi au început perfect anul 2024. Echipa lui Elias Charalambous are 11 puncte avans faţă de Rapid şi CFR Cluj, principalele urmăritoare.

Gigi Becali dezvăluie discuția cu patronul Rapidului: “I-am spus şi eu, că aşa e. Îi superi pe suporteri”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a fost ambiţionat de Dan Şucu să investească mai mult. Patronul FCSB a făcut trei transferuri în această iarnă: Baba Alhasan, Luis Phelipe şi Nana Antwi:

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus Şucu că nu se pune problema să mai ia de la noi. A vorbit cu Daniel Niculae că au luat prea mulţi jucători de la noi şi nu este în regulă. I-am spus şi eu, că aşa e. Îi superi pe suporteri.

Eu cu Şucu am o relaţie de prietenie. Este un om extraordinar el. Ne luptăm, ne războim la fotbal, apoi în afară, omenia. Dar la fotbal este război. Mă înţelegeţi? 

ADVERTISEMENT

“I-am spus că a făcut o greşeală cu declaraţiile lui, că eu nu mai făceam investiţii”

El este un om de mare calitate. Dar i-am spus că a făcut o greşeală cu declaraţiile lui, că eu nu mai făceam investiţii. Dar în declaraţiile pe care le-a făcut a spus aşa: 

«Ar fi un eşec ca FCSB să fie în faţa noastră anul ăsta!». Şi atunci m-am ambiţionat şi am luat trei jucători. Nu te mai las niciodată în faţă. A început să râdă. Mi-a spus că vom vedea cum va fi.

ADVERTISEMENT

Deranjezi fanii. Ce faci? Iei de la Becali jucători şi vrei să te baţi cu Becali? Se supără şi suporterii. Eu mă bat cu Şucu şi nu vreau să atrag duşmănia suporterilor sau alţi oameni. Nu îi vreau răul.

Este un om de calitate. Sunt prieten cu el. Mi-a spus că nu înţelege ce a vrut Dani (n.r. Daniel Niculae), că aşa-i zice. Mi-a spus că au stabilit că nu mai pot lua de la FCSB”, a dezvăluit Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB se va întâlni cu Rapid în ultima etapă a sezonului regulat. În tur, giuleştenii s-au impus pe Arena Naţională cu 2-1, provocând una dintre cele trei înfrângeri ale liderului din SuperLiga.

„Șucu a făcut o greșeală, de-aia am luat trei jucători”

ADVERTISEMENT