Sport

Ngezana a prins lotul FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland. Mesajul sud-africanului

Siyabonga Ngezana a prins lotul FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar Conference League.
10.08.2023 | 20:33
Ngezana a prins lotul FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland Mesajul sudafricanului
Ngezana a prins lotul FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul sud-african a postat și un mesaj religios pe rețelele de socializare. Siyabonga Ngezana încă nu a debutat pentru FCSB într-un meci oficial, iar fanii așteaptă să îl vadă la treabă pe fundașul adus de la Kaizer Chiefs, pentru 600.000 de euro, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Ngezana a prins lotul FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland

Siyabonga Ngezana a prins lotul FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland, iar jucătorul a postat un mesaj religios pe rețelele de socializare: Smeriți-vă înaintea Domnului și El vă va înălța. Iacov 4:10”.

ADVERTISEMENT

Fundașul sud-african a mai fost pe banca de rezervă a FCSB-ului și la derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, însă de atunci, Elias Charalambous l-a lăsat în afara lotului pe Ngezana.

Cum arată echipa FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland:

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Ad. Șut, Djokovic, Olaru – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Nghezana, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își pune mari speranțe în Ngezana

Gigi Becali a lămurit recent situația lui Siyabonga Ngezana și a spus că are mare încredere în fundașul sud-african, pe care visează să-l vândă pe o sumă impresionantă de bani: „Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro lui Ngezana!

Mi-a zis MM ’Nu pot să cred cât de bun e, nu știu cum de nu l-a văzut nimeni până acum’. Eu i-am pus clauza asta. Ce răbdare să am? El nu a fost bine pregătit”.

ADVERTISEMENT

„Are valoare, dar nu a fost pregătit, iar acum că va fi pregătit cred că vom avea o surpriză frumoasă. Dacă e și pregătit, va fi extraordinar. Eu așa cred”, a mai spus Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana este la prima experiență în fotbalul european, acesta jucând până acum doar în Africa de Sud pentru Kaizer Chiefs, fiind un produs al Academiei de Fotbal a acestora.

ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana are și 3 prezențe în naționala U23 a Africii de Sud, pentru care nu a marcat, însă încă nu a făcut pasul la naționala mare de fotbal a sud-africanilor, dar transferul la FCSB îl poate propulsa în atenția selecționerului.

  • 25 de ani are Siyabonga Ngezana
ADVERTISEMENT